Bellus Apartman - Abádszalók

Nagy nappalival, jól felszerelt konyhával, három hálószobával várjuk új és visszatérő Kedves Vendégeinket. Nagy udvar, ahol a kerti sütés-főzés lehetőségei adottak. A kert bútorok (napozó ágyak, napernyők, hintaágy) is Vendégeink kényelmét szolgálja. Parkolási lehetőség a zárt udvaron.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Abádszalók
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bellus Apartman - Abádszalók SZÉP Kártya
Kérem engedje meg, hogy gondos házigazda módjára figyelmébe ajánljam a Tisza-tó Turisztikai központjában, Abádszalókon lévő, minden igényeket kielégítő, vendégházunkat, mely a strandtól csak néhány percre, a város üdülő területén található.

Szeretettel várjuk a pihenni, nyaralni, horgászni vágyókat, valamint a vízisportok szerelmeseit. Elsőszámú és egyben legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy Ön kellemesen érezze magát, szabadságát tényleges pihenéssel töltse. Ennek szellemében, a házban csak Ön és Társai tartózkodnak. A szállásadók nem laknak a házban. Más csoportoknak ugyanabban az időpontban, nem adjuk ki a házat. Ezzel is biztosítjuk az Önök zavartalan, nyugodt pihenését.

Vendégházunk, mint egy szép, nagy családiház, egy óriási apartman várja kedves vendégeit. Nevét is innen kapta: Bellus Apartman.

A házat elsősorban családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Az apartman három szobával, nagy nappalival rendelkezik, ahol nyolc vendéget tudunk kényelmesen elszállásolni. Konyhánk felszereltsége minden igényt kielégít.

Udvarunkon, az általunk biztosított kellékek segítségével,nyársalás, sütés, főzés, bográcsozás, grillezés biztosított.

Váltsa Ön is szabadidejét élményre nálunk. Bízom benne, hogy az itt eltöltött idő maradandó élményt jelent az Ön számára, nekünk pedig hamarosan abban a szerencsében lesz részünk, hogy ismételten felkeresi városunkat, és mi ismerősként, barátként köszönthetjük Önt apartmanunkban.
Cím:
5241 Abádszalók, Gólyahír u. 26/b.
Tel.: (30) 225 8581
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 8.1" N, 20° 34' 48.6" E


Megközelítés:
Autóval Budapest irányából: M3-as autópályán, Füzesabony, Tiszafüred felől. Szolnok, vagy Nyíregyháza felől 4-es főúton, Kunhegyes felől.

Kiemelt elfogadó helyek: