Bazsarózsa Fogadó - Kiskunmajsa

A Bazsarózsa Fogadó Kiskunmajsán, az Üdülőfaluban található, 400 m-re a Gyógyfürdőtől. Az Alföldre jellemző csend és nyugalom veszi körül. Kimondottan pihenésre, gyógyulásra alkalmas, napsütötte hely. Ezenkívül lehet horgászni, lovagolni, kirándulni, sportolni.

Szállás  >   Panzió
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kiskunmajsa
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Bazsarózsa Fogadó - Kiskunmajsa SZÉP Kártya
A Bazsarózsa Fogadó a kiskunmajsai üdülőfaluban található. Az építkezés során csak természetes anyagokat használtunk fel. Formája és a nádtető emlékeztet az Alföld régi tanyáira.
A nádtető alatt kellemes klímájú, barátságos vendégszobákkal várjuk a pihenni vágyókat egész évben. Szobáink fürdőszobásak, Tv-vel, hűtőszekrénnyel ill. minikonyhával felszereltek.
Ezen kívül vendégeink rendelkezésére állunk még 4-5 fős apartmanokkal is. Ezek 2-3 hálószobásak fürdőszobával, konyhával, nappalival kompletten berendezve.

A szállás igénybe vehető SZÉP-kártyával is, önellátással vagy étkezéssel.
A fogadótól 400 m-re található az ország egyik legjobb vizű gyógyfürdője. Vize kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, reumatikus fájdalmak, derékfájás és nőgyógyászati problémák gyógyítására.
A fürdésen kívül lehetőség van még lovaglásra, horgászásra, sportolásra, sétára is.
Tőlünk néhány kilométerre található a bodoglári Ősgalagonyás és a bugaci Kiskunsági Nemzeti Park. Megtekintésük felejthetetlen élményt biztosít.

Étterem: A nádtető alatt kellemes klímájú étteremmel várjuk a magyaros ételeket és a könnyű homoki borokat kedvelő kedves vendégeinket.
Éttermünk 70 fő vendégül látására alkalmas.
Nyáron a kerthelyiség megnyitásával még +50 főt el tudunk látni. Konyhánk ismert a házias és magyaros de zsírszegény ételeiről. Többek közt ilyen a FOGADÓSHALOM vagy a MAGYAROS BABTÁL. Megrendelésre SÜLT KACSÁT, SÜLT LIBÁT és TÖLTÖTT CSIRKÉT is elkészítünk.
Természetesen ezen finom falatokhoz minőségi borokat is tudunk ajánlani.
Jól felszerelt konyhánk ezentúl is követi az egészséges táplálkozás irányelveit vendégeink teljes megelégedettségére.

Bazsarózsa Fogadó - Kiskunmajsa SZÉP Kártya Bazsarózsa Fogadó - Kiskunmajsa SZÉP Kártya Bazsarózsa Fogadó - Kiskunmajsa SZÉP Kártya

Cím:
6120 Kiskunmajsa, Csillag u. 39.
Tel.: (77) 481 357
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 31' 10.4" N, 19° 44' 46.2" E
Megközelítés:
Autópályától 20 km-re, buszmegállótól 300 m-re, vasútállomástól 4 km-re található a Fogadó. Kérésre a vasútállomásról elhozzuk a nálunk foglaló vendégeket. Az autóval érkező vendégeink zárt udvarban tudnak parkolni.