Barna Party Családi Kisvendéglő - Verőce

Ez az étterem a professzionális vendéglátás és a házias családi vendéglő harmóniában levő ötvözete. Családi vendéglőnkben mindig nagy örömmel fogadjuk a gyermekekkel érkezőket. Ha pedig házi kedvencével együtt érkezne, mi akkor is szívesen látjuk Önöket egész évben.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Verőce
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Barna Party Családi Kisvendéglő - Verőce SZÉP Kártya
2000 májusában nyitottuk meg éttermünket, azzal a célkitűzéssel, hogy létrehozunk egy hangulatos vendéglátóhelyet a Dunára néző kerthelyiséggel, magyaros-házias konyhával.

Verőcét kedvező fekvése a Dunakanyar egyik legszebb falujává teszi. Nagy vonzerőt kölcsönöz a víz, a hegyek és az épített környezet harmóniája.A parton végigfutó támfalsoron terasz-szerűen elhelyezkedő kertekben épült házak mintegy kikönyökölnek a Duna varázslatos, állandóan változó, mégis évszázadok óta megnyugtatóan állandó hömpölygését figyelve. Ilyen adottságokkal rendelkező kerthelyiséggel tudunk szolgálni kedves vendégeinknek.
Cím:
2621 Verőce, Árpád út 2/b
Tel.: (70) 433 4703
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Budapest Nyugati pályaudvartól mindössze 45 percnyire vonattal, az M2-es autópályán pedig Budapestről nagyjából 20-30 percnyi autózással érhető el éttermünk.

Kiemelt elfogadó helyek: