Barbara Apartman ház - Kehidakustány

A gyógy-, és élményfürdő közelében egész évben nyitva tartó 16 férőhelyes 2 db 2 szobás 4-8 férőhely, és 1 db egyszobás, étkezőkonyhás, fürdőszobás apartmanokkal várja a vendégeket. Önellátó, de a közeli boltok, éttermek, vagy a jól felszerelt étkezőkonyha szabad választást biztosít a vendégeknek.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Kehidakustány
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Barbara Apartman ház - Kehidakustány SZÉP Kártya
A földszinti apartmanok fedett terasszal, a tetőtéri külön hangulatos kerti pavilonnal, külön sütő-főzőhellyel várja a vendégeket. Minden szobában sík képernyős televízió, korlátlan ingyenes wifi használat, zárt udvari kiépített parkoló, díjmentes sütő-főzőhely felszereléssel, és kerékpár használattal.

Az apartmanok pároknak, családoknak, és társaságoknak egyaránt ajánljuk. Az utóbbiaknak a földszinten nagy 40 m2-es nappali a közös tartózkodáshoz kiváló. Szabad idős programokhoz segítséget nyújtunk, továbbá a közelben 30 perces kiváló masszázs 33% kedvezménnyel igénybe vehető.
Barbara Apartman ház szolgáltatásai:
ingyenes zárt parkoló
korlátlan wifi használat
ingyenes kerékpár használat
kiépített szabadtéri sütő-főzőhely felszereléssel (fahasználattal) díjmentesen
30 perces masszázs a közelben nagy kedvezménnyel

Barbara Apartman ház - Kehidakustány SZÉP Kártya

Cím:
8784 Kehidakustány, Viola u. 3.
Tel.: (30) 214 5761
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 30.3" N, 17° 5' 46.6" E
Megközelítés:
Autóval M7-esen Balatonkeresztúrig, onnan a 76-os főúton Zalacsányig, melytől 3 km-re van Kehidakustány.Vonattal Keszthelyig, onnan autóbusszal tovább Kehidáig,vagy É-ról Zalabérig vonattal onnan tovább busszal Kehidáig.