Baglas Vendégház - Kéthely

A Baglas Vendégház egy több, mint 80 éves parasztház jellegű épületben kapott otthont a Balatontól 6 km-re lévő Kéthely településén! Jacuzzi, kerti tó, napozóágyak, grillező, kerti medence, ingyenes kerékpár használat biztosítják az aktív, de nyugalmas pihenést más vendégektől zavartalanul!

Szállás  >  Kéthely  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Baglas Vendégház - Kéthely SZÉP Kártya
A Baglas Vendégház egy több, mint 80 éves parasztház jellegű épület. A Balatontól 6 km-re lévő, Kéthely községben található 2009-2010-ben teljes felújításon esett át.
A parasztházak lényege, fő sajátossága, a vastag tömésfalak megőrzésre kerültek.

A ház felújítása során is törekedtünk a régies jelleg megőrzésére. A falak szerkezete a hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően télen és nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletet biztosít!

Összesen 8 főnek tudunk szálláslehetőséget biztosítani!

Két szoba található a házban, melyekben 2, illetve 3 fő elhelyezésére van lehetőség, így a házban összesen 5 főnek tudunk szálláslehetőséget biztosítani. Mindegyik szobához külön vizes blokk tartozik, az egyik mosógéppel felszerelve. Lehetőség van bérelni a lakókocsinkat is (a ház egyidejű bérlésével), ha többen szeretnének jönni, így még 3 fő elhelyezésére van lehetőség.
Ha ez is kevés lenne, lehetőség van sátrazni is udvarunkban.

A házban kizárólag a bérlő (egy csoport) tartózkodik, senki más nem zavarja a nálunk nyaraló vendégek nyugalmát!

A konyha teljes mértékben felszerelt, mikro sütő kávéfőző, elektromos tűzhely, kenyérszeletelő, szendvicssütő, vízforraló állnak rendelkezésre.

A kert tökéletesen szolgálja a pihenést, és az aktív kikapcsolódás. Kerti tó, napozóágyak, 58 Nm terasz, audio berendezés, televízió, asztalitenisz, és darts. A kertben lehetőség van grillezésre, és szalonnasütésre is, a nap fáradalmait pedig a szabadtéri Jacuzziban, vagy a 3m átmérőjű kerti medencében van lehetőség kipihenni.

A Balaton part 8 perc alatt elérhető autóval, a gyerekeknek is nagyon ideális, újonnan épült Marcali Termál fürdő-és szabadidőközpont 5 percre található autóval. Mindkét fürdőhely elérhető vendégházunkban ingyenesen használható kerékkerékpárral is, a Marcali fürdő kiépített kerékpárúton, a Balaton part pedig részben kiépített kerékpárúton. Több borászat is felkereshető a településen, az AX Wine Emotion vendégházunk szomszédságában kávézóval, étteremmel, rendezvényekkel várja!

Baglas Vendégház - Kéthely SZÉP Kártya Baglas Vendégház - Kéthely SZÉP Kártya Baglas Vendégház - Kéthely SZÉP Kártya

Cím:
8713 Kéthely, Jókai u. 8.
Tel.: (20) 246 0111, (70) 425 4705
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.22 - 10.31.
GPS:
46° 38' 5.6" N, 17° 23' 41.2" E
Megközelítés:
Az M7 Autópálya Balatonkeresztúri lehajtójánál Budapest felől balra, Nagykanizsa felől jobbra kell fordulni. Tovább a 68 - as úton Marcali irányába az első település Kéthely, kb 3 km-re az autópálya lehajtótól, majd az autópálya felől jövet az utolsó utca a faluban jobbra (Jókai u. 8.)

Kaposvár és Pécs felől a 68-as úton észak felé haladva Marcali felől a faluba érve az első utca balra.

Keszthely felől a 76-os úton a 7-es és 68-as utakkal körforgalmas kereszteződésnél egyenesen, Marcali felé!