Aranykacsa Étterem - Pécs

Magyaros és tradicionális fogásainkat három szinten, egyedi stílusú termeinkben fogyaszthatja, és végig kóstolhatja minőségi borkínálatunkat. Csendes, meghitt vacsorától a hivatalos, céges rendezvényeken át akár esküvői vagy más nagyobb családi, baráti eseményhez is ideális helyszínt biztosíthatunk.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Magyaros ételek, Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Aranykacsa Étterem - Pécs SZÉP Kártya
Legyen vendégünk az Aranykacsa Étteremben, Pécs történelmi belvárosában. Éttermünk három színes épületben található. Az egyes emeletek más és más hangulatot, stílust képviselnek. Ízletes ételeink között a tradicionális konyhaművészet és az egészség, a modern konyhai technológiák különlegességei egyaránt megtalálhatóak. Éttermünk minden helyisége légkondicionált.

Hagyományos kisvendéglői hangulatú Tüke termünket a meghitt, vacsorával egybekötött beszélgetésekhez, belsőséges hangulathoz ajánljuk. A Zsolnay terem, melyet egyedi Zsolnay porcelán díszít, ideális helyszín hivatalos rendezvényekhez, protokolláris étkezésekhez. A Vinárium, azaz saját borpincénk – mely bortrezorként is szolgál – révén a minőségi borok kedvelői ízletes, különleges borokat kóstolhatnak, fogyaszthatnak.

Az emeleten található nagy rendezvényterem igénybe vehető nagyobb konferenciák, esküvők, rendezvények lebonyolításához. Az emelethez tartozó, különleges hangulatú kerthelyiség és a szivarsarok egyedi élményt nyújt vendégeink számára. A fiatalabb generáció egyik kedvenc helye a DAKK rendezvényterem, mely modern, fiatalos, XXI. századi berendezése miatt is közkedvelt a városi fiatalok körében.
Cím:
7621 Pécs, Teréz utca 4.
Tel.: (72) 518 860
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01-12.31.
GPS:
46° 4' 28.1" N, 18° 13' 42.3" E


Megközelítés:
Autóval Pécsvárad felől érkezve, a 6-os úton, a Rákóczi utat követve, az Irgalmasok utcájából a második utca balkéz felől. Szigetvár felől a 6-os úton, a Szabadság utcánál balra, majd a Rákóczi útra fordulva, szintén az Irgalmasok utcájánál befordulva jut el éttermünkhöz. Harkány felől az 58-as utat követve, a 6-os útról a Rákóczi útra fordulva jut el az Irgalmasok utcájára, majd a Teréz utcába.
Vonattal érkezve: Pécs-Külváros vasútállomástól 20 perces sétára talál bennünket.

Kiemelt elfogadó helyek: