Aranyhal Étterem - Győr

Készítse fel ízlelőbimbóit egy különleges íz-utazásra! Keresse fel éttermünket, és hagyja, hogy magukkal ragadják a halászlé-specialitásaink, különleges fogásaink gondosan megkomponált íz-harmóniái. Lépjen be az aromák világába, legyen a vendégünk egy igazán jó fogásra!

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Győr
Jellemzők: Magyaros ételek, Halételek, Vadételek, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Aranyhal Étterem - Győr SZÉP Kártya
Látogassa meg Ön is éttermünket, és kóstolja meg halászlé-specialitásainkat, valamint étlapunk további kínálatát. Engedje, hogy magával ragadja az ízek, aromák és illatok tökéletes harmóniája. Ízlelőbimbói rajongani fognak a magyar konyhaművészet remekműveiért. Étlapunkon a halételek mellett szárnyas, sertés, borjú és marhahúsból, valamint ízletes vadakból készített ételekkel találkozhatnak.

Vendégeink számára lehetőséget biztosítunk üzleti ebédek, rendezvények, esküvők lebonyolítására is. Légkondicionált rendezvénytermünk 120 fő, különtermünk 60 fő befogadására és ellátására alkalmas. Fedett és téliesíthető teraszunkon 100 fő kiszolgálását tudjuk biztosítani.

Legyen szó akár céges rendezvényről, esküvőről vagy ballagási bankettről, az egyes alkalmakra külön menü-ajánlatok közül választhatnak vendégeink. Az ízesebbnél ízesebb falatok az udvarias kiszolgálással és a hangulatos környezettel társulva, maradandó élményt biztosítanak a hozzánk látogató vendégek számára.
Cím:
9019 Győr, Ménfői út 83-85.
Tel.: (96) 556 141
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 37' 58.7" N, 17° 35' 42.2" E


Megközelítés:
Ha autóval érkezik, a 83-as főút 66-os km-szelvényénél talál meg bennünket. Az M1-es autópályán a Győr-Ménfőcsanaki csomópontnál kell kihajtani, Pápa felé.
Ha vasúton érkezik, Ménfőcsanak vasútállomástól 20 perc sétára találja éttermünket.
Győr belvárosától 8 km-re, Pápa irányába indulva is eljuthat hozzánk.

Kiemelt elfogadó helyek: