Andrássy Dental Fogászati- és Szájsebészeti Központ - Budapest

Nálunk a fogászati ellátás nem a mennyiségen alapszik, számunkra a legfontosabb a minőség. Célunk, hogy minden kezelésünk félelem- és feszültségmentes legyen, pácienseink elégedetten, önfeledten és egészséges mosollyal távozzanak a beavatkozások után.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Andrássy Dental Fogászati- és Szájsebészeti Központ - Budapest SZÉP Kártya
Az Andrássy Dental Fogászati- és Szájsebészeti Központ sok szeretettel várja minden kedves érdeklődőjét a belváros szívében exkluzív környezetben az Andrássy úton, ahol a fájdalommentes fogászat minden feltétele adott.

A legmodernebb technológiával felszerelt magánklinikánkon a legfontosabb, hogy minden páciensünk a legmagasabb színvonalú ellátást kapja nap mint nap. Szinte minden szakterületről elérhetőek kezeléseink, legyen szó szájsebészetről, esztétikai fogászatról, gnatológiáról, parodontológiáról vagy a legalapvetőbb szájhigiénés kezelésekről.

9 fogorvos és 5 dentálhigiénikus munkatárs végzi nap, mint nap munkáját azért, hogy ide érkező pácienseink problémáira megoldást találjunk.

Számunkra a legfontosabb pácienseink kényelme, így ha bármilyen speciális vizsgálatra (fogászati allergiavizsgálat, szövettani vizsgálatok, altatásos kezelések) vagy röntgenre (kis- és panoráma röntgen felvétel) van szükségünk nem utaljuk be sehová, helyben végezzük el azokat.

Fájdalommentes ellátásunkra, és az általunk készített koronáinkra, töméseinkre vagy pótlásainkra teljes körű garanciát vállalunk. Várjuk régi- és új pácienseinket egyaránt minden hétköznap reggeltől estig.
Cím:
1061 Budapest, Andrássy út 46. I. emelet 9/a
Tel.: (70) 433 1433
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 17.5" N, 19° 3' 44.9" E


Megközelítés:
Rendelőnk a nívós Andrássy úton helyezkedik el, a belváros szívében. Számos tömegközlekedési eszköz megtalálható közvetlen környezetünkben, legyen az busz, villamos vagy metró.

Ha autóval érkeznek a szomszédos kis utcákban vagy közeli parkolóházakban tudnak leparkolni.

Messzebbről érkező pácienseink pedig A Nyugati illetve Keleti pályaudvarra érkező vonatokkal is könnyedén meg tudják közelíteni Rendelőnket.

Kiemelt elfogadó helyek: