Áfonya Vendégház - Eszteregnye

1996-ban láttam meg a napvilágot a Zalai dombságban megbúvó festői Obornak községben. Szülőatyám nagy lendülettel kezdett hozzá megalkotásomhoz, de a befejezésemre sajnos nem került sor. Hosszú évekig vártam magányosan jobb sorsomat, míg végre új családom 2016-ban rám talált.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Eszteregnye
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Áfonya Vendégház - Eszteregnye SZÉP Kártya
Szeretettel várjuk vendégházunkban, mely a Zalai Dombság mélyén, dombokkal, erdőkkel körülölet zsákfaluban, Eszteregnye/Obornak községben fekszik. A vendégház az M7 autópályától mindössze 5 km-re fekszik, ám mégis csendes, nyugodt, a béke szigete. A községen vezet keresztül az országos kék túra útvonala, mely hosszú erdei kirándulásokra csábítja a látogatókat.

Ezek során gyakran őzekkel, szarvasokkal, fácánokkal találkozhatunk. A közeli településeken alkalmunk nyílik fürdőzésre, horgászatra, valamint arborétum, és egyéb történelmi nevezetességek látogatására.

A vendégház alkalmas 5 fő kényelmes elszállásolására, TV-vel, ingyenes wifi-vel, felszerelt konyhával, vizesblokkal, terasszal, bográcsozási lehetőséggel. A szomszédságban friss kecsketej, és - sajt kapható.

Jöjjön és töltsön el Ön is néhány feledhetetlen napot e csodás környezetben!
Cím:
8882 Eszteregnye, Fő u. 14/A
Tel.: 06306160847
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 10.31.
GPS:
46° 30' 24.3" N, 16° 53' 9.3" E


Megközelítés:
A vendégház az M7 autópályától mindössze 5 km-re fekszik, Budapesttől 219 km-re. A horváth határ, Letenye 14 km, Szlovénia (Tornyiszentmiklős) 32 km-re található.

Kiemelt elfogadó helyek: