SZÉP - infó

SZÉP Kártya terminál – a K&H már meglépte!

A K&H SZÉP Kártya terminál már több mint 9000 munkáltató 250 ezer munkavállalója számára használható. A K&H joggal várja ugyanezt a lépést az OTP és az MKB részéről. A szép kártya elfogadóhelyek száma időközben átlépte a 11 ezret.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a kártyabirtokosok száma hatalmas iramban növekszik. A 3 bankkal összesen már több mint 11 ezer elfogadóhely szerződött. Közel ugyanennyi munkáltató igényelt negyedmillió munkavállalója számára SZÉP Kártyát.

A K&H Bank elsőként teljesítette azt a feltételt, hogy a kibocsátó bankok által kiadott SZÉP Kártyák elfogadása zavartalanul működjön. A SZÉP Kártya gördülékeny használatának egyik alapvető feltétele ugyanis, hogy a három kártyakibocsátó pénzintézet termináljai egyaránt elfogadják az OTP, a K&H és az MKB által kibocsátott kártyákat.

A K&H SZÉP Kártya termináljain az MKB Kártyák már egy ideje elfogadhatóak, és a mai naptól az OTP SZÉP kártya is gond nélkül használható. Az OTP-nek még nem sikerült megállapodnia az MKB-val, a K&H SZÉP Kártya elfogadására azonban várhatóan áprilistól lesz lehetőség.

A K&H Bank kommunikációs igazgatóságán elmondták, a jelenlegi bankkártya elfogadó terminálok technikai fejlesztésére van szükségük ahhoz, hogy a SZÉP Kártya elfogadása megtörténjen. A kártya elfogadásáról szóló kormányrendelet nem jelölt meg konkrét határidőt a pénzintézetek számára a megállapodásról. Azonban mindhárom kibocsátó bank számára fontos, hogy a jelenlegi SZÉP Kártya terminál problémák mielőbb megoldódjanak. Az elfogadóhelyek pedig a vendégekre és szolgáltatásaik tökéletesítésére tudjanak teljes erővel összpontosítani.

További cikkeink: