SZÉP Kártya étkezéshez – Mire fordíthatjuk, mit ehetünk vele?

A szépkártya kerete többek közt arra is alkalmas, hogy étkezések esetén felhasználjuk. Az éttermek kínálatán kívül azonban nem mindig egyértelmű, hogy milyen élelmiszerek, milyen étkezések kapcsán fizethetünk a plasztikon található egyenlegből.

A SZÉP Kártya étkezés céljára is fordítható. Az éves keret, amely változatlanul 450 ezer forint, nagyon sokféle segítséget nyújthat az étkezés költségeinek kifizetésére.

A rendelkezésre álló egyenleg elsősorban a melegétel-fogyasztás költségeire fordítható. Ez azt jelenti, hogy akár a vendéglők, éttermek kínálatát, akár a munkahelyi étkezési lehetőségeket finanszírozhatjuk a keretből. Napjainkban már számos pizzéria és gyorsétterem-lánc is csatlakozott a SZÉP-Kártya elfogadóhelyek köréhez.

Már több ételfutár-szolgálat menüajánlatából is választhatunk a cafeteria keretünk terhére, és akár speciális étrendhez is kényelmesen hozzá lehet jutni az utalványkártya segítségével. Csatlakoztak továbbá nagyáruház-láncok is az elfogadóhelyek közé, így akár az AUCHAN és a TESCO külön kasszás grillpultjainál is vásárolhatunk a frissensültek, meleg ételek választékából.

Ki kell emelni azonban, hogy a TESCO, AUCHAN áruházláncok mellett egyes, meleg étkezést is biztosító CBA üzletekben ugyancsak használható a cafeteria számlánk. DE, a napi bevásárlásokra a SZÉP Kártya nem használható.

Ugyanakkor a keretünk az étkezési költségek mellett szállás-költségek rendezésére is alkalmas.

Címkék:
vendéglátás