SZÉP - infó

Menjen biztosra! SZÉP Kártya előlegfizetéshez

A kártyabirtokosok a SZÉP Kártya előlegfizetés opcióját mindhárom kibocsátó banknál használhatják. A szolgáltatás összegének előre történő átutalása (foglalózása) biztosabb hozzájutást eredményez a kért szolgáltatásokhoz, különösen szállás foglalás esetén.

A Széchenyi Pihenő Kártya több szempontból is hasonlít a hagyományos bankkártyákhoz, pár dologban mégis nagyon más. Lehet fizetni a banki terminálokon (POS terminál), online felületeken (pl. webshopokban), és telefonos elfogadással is működik, de nem lehet bankjegykiadó automatából készpénzt felvenni vele.

A SZÉP Kártyával átutalás, előlegfizetés is végrehajtható. Az internetes használat során tulajdonképpen a kártyabirtokos átutalja a szolgáltatás ellenértékét az elfogadóhely számlájára. Az OTP, az MKB és a K&H Pihenőkártya is használható előlegfizetésre. Az online előlegfizetés során az OTP és az MKB SzépKártya birtokosa az adott összeget ténylegesen át is utalja a szolgáltatónak. A K&H SZÉP Kártyás ügyfelek esetében pedig az előleg összegét a bank zárolja, és erről elektronikus értesítést küld a kártyabirtokosnak és a szolgáltató elfogadóhelynek is.

A SZÉP Kártya előlegfizetési lehetőségét mindhárom pénzintézet esetében csak online felületen lehet kezdeményezni. Az átutalás folyamatát a kártyabirtokos a webes felületre belépve tudja kezdeményezni.

Egyre több szolgáltató kínálja fel az előlegfizetés, a foglalózás lehetőségét, azért, hogy a SZÉP Kártya átutalás opció segítségével még könnyebben foglalhassa le a kártyabirtokos a kívánt szolgáltatásokat. Ennek leginkább szállások, akciók, last minute csomagok foglalása esetén van nagyobb jelentősége.

Címkék:
előleg

További cikkeink: