SZÉP - infó

Még tart az OTP SZÉP Kártya portál nyereményjátéka!

Az OTP SZÉP Kártya portálon több hónapon át tartó nyereményjátékot indított a Pénztárszolgáltató. A „Nyerjen háromszor” című játék során a 2013. február 1. és március 31. között a portálon regisztrált főkártyák sorsoláson vesznek részt. Ön regisztrált már?

Talán emlékeznek az OTP SzépKártya tulajdonosok, hogy a pénztárszolgáltató által meghirdetett, „Nyerjen háromszor” nyereményjáték második sorsolásához következik.

A promóció során mindazok, akik 2013. február 1. és március 31. között regisztrálják főkártyájukat az OTP SZÉP Kártya portálon – www.optszepkartya.hu – február 20-án, március 20-án és április 3-án sorsoláson vesznek részt, ahol a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Az első alkalom február 20-án megtörtént, összesen 10 db, 20 ezer forinttal feltöltött MOL BLUE üzemanyagkártya, és 10 db, 20 ezer forint értékű Decathlon ajándékutalvány talált gazdára.

Közeledik a második sorsolás időpontja, így akik még nem regisztrálták kártyájukat az oldalon, mindenképp tegyék meg. A játék időtartama alatt ugyanis még két sorsolási időpont lesz. A márciusinál 5 db Sony Xperia U típusú okostelefon várja a szerencsés OTP SZÉP Kártya tulajdonosokat.

Az áprilisi sorsolás ajándékai: 3 db 150 ezer forint értékű, egyhetes, négyszemélyes, belföldi nyaralás 150 000 forint költőpénzzel OTP bankkártyán!

A játékszabályzat szerint a nyereménysorsoláson minden, az adott napig regisztrált kártya részt vesz, függetlenül attól, hogy a korábbi sorsolás(ok) alkalmával esetlegesen nyert-e már. Ha Önnek is van OTP Széchenyi Pihenő Kártyája, és még nem regisztrált, ne habozzon, hanem tegye meg mielőbb!

További cikkeink: