SZÉP - infó

Foglaljon szállást a 2011-ben kapott SZÉP Kártya egyenleggel!

Ön is kapott 2011-ben OTP vagy MKB Széchenyi Pihenőkártyát? Ne hagyja veszni a tavalyi SZÉP Kártya egyenlegét! Foglalja le még idén a SzépKártya 2011-es keretéből a jövő évi pihenéséhez, kikapcsolódásához a legjobb szállást.

Azoknak a munkavállalóknak, akik 2011-ben már SzépKártya formájában kaptak béren kívüli juttatást, fontos határidő közeleg. Az OTP és MKB SZÉP Kártya 2011-es kerete az idei év végén lejár. Ha nem költik el 2012. december 31-ig, akkor elvész. Pontosabban, a kártyakibocsátó banké lesz. A 2011-es SZÉP Kártya egyenlegről azt is tudni kell, hogy kizárólag szállás szolgáltatásra lehet felhasználni.

Hasznos információ lehet az érintett kártyabirtokosoknak, hogy a Széchenyi Pihenőkártya segítségével előleget, foglalót is lehet fizetni a szálláshelyek legtöbbjénél. Ez az opció segítséget nyújthat abban, hogy a még fel nem használt, 2011-ben átutalt cafeteria összegből a kártya tulajdonosa már idén lefoglalhatja a jövő tavaszi, akár a húsvéti ünnepekhez köthető pihenéshez a szállását. Természetesen a nyári szabadság idejére is ugyanez megtehető. Az előre foglalás segítségével így ésszerűen fel lehet használni a 2011. évi keretet.

Az érintett MKB és OTP SzépKártya tulajdonosokat a pénzintézetek tájékoztatják. A kártyabirtokosok a bankok Pihenőkártyás portálján, az online felületen maguk is ellenőrizhetik aktuális egyenlegüket.

Mindhárom kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei számára a Pihenő Kártyával a foglaló fizetését, és sok szálláshelyen a SZÉP Kártya előleg fizetésére is használható. Érdemes még most körülnézni az elfogadóhelyek kínálatában, és még idei áron lefoglalni a tavalyi keretből a jövő évi pihenéshez az igényeinknek leginkább megfelelő szálláshelyet.

További cikkeink: