SZÉP - infó

2011-es SZÉP Kártya egyenlegét így költheti el

A SZÉP Kártya egyenlege az utalást követő naptári év végéig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A 2011-ben kapott cafeteria felhasználási határideje 2012. december 31. A tavalyi keretből szilveszteri-újévi kikapcsolódás, vagy a jövő évi szállás lefoglalása is lehetséges az alábbiak szerint.

A Széchenyi Pihenő Kártya alszámláin található keretösszeg az utalást követő naptári év utolsó napjáig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A SzépKártya 2011-es egyenlegének felhasználási határideje így 2012. december 31. Ez az utolsó nap, amikor a 2011-ben a kártyára utalt keretből fizethetünk, mégpedig kizárólag szálláshely szolgáltatásért.

A juttatást többféle módon is fel tudjuk használni. Ha a 2011-es összeget egy hosszabb szilveszteri-újévi kiruccanásra, vagy wellness pihenésre szeretnénk fordítani, ebben az esetben a pihenés még 2012-ben kezdődik, de a szolgáltatáscsomag teljesítése átnyúlik 2013-ba. A 2011-ben átutalt SZÉP Kártya egyenleg felhasználása ilyen üdülési csomag esetén is igénybe vehető. Arra kell ügyelni, hogy a kifizetésnek 2012. december 31-ig meg kell történnie.

Lehetőségünk van arra is, hogy előzetesen szállást foglaljunk a 2013-as évre. Ebben az esetben előleg, foglaló még idei kifizetésével tudjuk a jövő évi pihenésre költeni a tavaly átutalt cafeteria összeget.

A SZÉP-Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásai közül, a 2011-ben kapott összeget csak szállás szolgáltatásra lehet fordítani, mert a Széchenyi Pihenő Kártya indulásakor még csak a szállás alszámla állt a kártyabirtokosok rendelkezésére.

További cikkeink: