SZÉP Kártyás szolgáltatások – sok vagy kevés?

SZÉP Kártya

Három alszámlája révén sokféle szolgáltatást igénybe vehetünk a SZÉP Kártyával. Vajon van-e olyan szolgáltatás, amely feleslegesnek tűnik? Milyen szolgáltatásokat hiányoltok? Milyen SZÉP-Kártya elfogadóhelyekkel lehetne bővíteni a rendszert?

Már egy éve jelen van az életünkben a SZÉP Kártya. Meg kell tanulnunk ennek a három alszámlával rendelkező cafetéria elemnek a használatát. Az alszámlákra utalt béren kívüli juttatás – a Szépkártya működéséről szóló rendelet szerint – csak meghatározott szolgáltatásokra vehető igénybe.

Mint tudjuk, a szállás alszámla éves kerete 225.000,- Ft. Ebből csak szálláshelyet (wellness hotel, apartman, falusi szálláshely, stb.) és belföldi üdülési csomagokat fizethetünk. Figyelem! Ha utazási irodákon keresztül intézzük a szállásfoglalást, csak ez a zseb használható erre a célra.

A második, a kezdetektől legnépszerűbb vendéglátás alszámla. Éves 150.000,- Ft-os keretéből meleg étkezésért fizethetünk egyre több helyen, illetve a szállásköltségek fedezésére is alkalmas (amennyiben közvetlenül az adott szálláshelyen fizetünk). Éttermek, pizzériák, grillpultok, valamint házhoz szállító ételfutár szolgálatok kínálatából lehet választani.

A SZÉP Kártya harmadik zsebe a szabadidő, rekreációs alszámla. Erre évente maximum 75.000,- Ft utalható kedvezményes feltételek mellett. Legkisebb kerete mellett ez a legtöbb módon felhasználható alszámla. A szepkartya.hu oldalon feltüntetett szolgáltatási körökben tudunk vele fizetni.

Ahogy telnek a hetek-hónapok, úgy lesz mindannyiunknak egyre több tapasztalata a kártyahasználat során.

Ki mit gondol, mely alszámlák szolgáltatási köréből mi az, ami hiányzik? Mi mindent fizetnétek a kártyával, az egyes alszámlákkal? Milyen helyeken szeretnétek még használni a pihenőkártyát? Vannak-e olyan szolgáltatások a jelenlegi körben, amelyek feleslegesnek tűnhetnek a SZÉP Kártya alszámlái kapcsán? Mekkora lenne szerintetek az ideális keretösszeg? Mi az, amin – az eddigi tapasztalatok alapján – változtatni kellene? Írjátok meg, mit gondoltok!


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Thanks to DJ and Addicting Games