Maya vagyok, SZÉP Kártya függő…, és grafomán

SZÉP Kártya

Imádok írni, lehetőleg olyan dolgokról, amik másokat is érdekelnek. E helyen a SzépKártya kerül sorra.

Az írás a mindenem. Tényleg. De miért épp az egyik SZÉP Kártya oldalon van rovatom? Mert a Széchenyi Pihenő Kártya egy olyan hálás téma, amiről rengeteget lehet írni. Aktuális, és még újdonság, emellett rengeteg embert érint és érdekel. Így vagy úgy, de szinte mindenkinek van (vagy hamarosan lesz) valamilyen kapcsolata a kártyával, a juttatási rendszerrel. Mint ahogyan sok kérdésünk, tapasztalatunk is van már a plasztik lap használatával kapcsolatban.

Lakik az utcánkban egy család, akikkel jó barátságot ápolok. Ági tanítónő, alsó tagozatosokat tanít. Sokat beszélgetünk, mert a fiam most kezdi az iskolát. Férje István, két gyerkőcük van, Ádám és Évi. Kati nénivel – vagy ahogy a gyerekek István anyukáját hívják, Kata mamával – laknak együtt. Mikor kiderült, hogy egy ideje már a SZÉP Kártyával foglalkozom, Ági tőlem kért tanácsot, hogy melyik alszámlát válasszák. Egyébként kétféle kártyájuk van, Isti a munkahelyétől OTP SZÉP Kártyát kapott, míg Ági sulija az MKB bankkal szerződött. Naná, hogy Kati néni mindkét részről boldog társkártya-tulajdonos!

Szerencsések, mert kirándulásaik során sok helyre eljutnak – én pedig állandóan arról nyaggatom őket, merre jártak, milyen tapasztalataik voltak a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken. Ez van, engem igencsak érdekel ez a téma. Megegyeztünk abban, hogy megírom az élményeiket – mire Kata mama felvetette, legyenek ők a Szép család, mint annak idején, a Família Kft. Azt a sorozatot én is szerettem, Ági rögtön mutatta, hogy ő eddig-eddig-eddig van. 😀

Hogy érdemes dönteni, ha Szép-Kártyát kapunk? Melyik zseb az ideális választás? Hányféle lehetőséget biztosít a szabadidő és rekreációs alszámla? És vajon miért annak a legkevesebb az éves keretösszege? Hányféle, és milyen fajta vendéglátóhelyeken használható a vendéglátás alszámla? Vajon hogy viszonyul hozzá egy elfogadóhely (pl. wellness hotel, termálfürdő vagy épp ételfutár cég)? Mennyire célszerű feltölteni a szállás alszámlát? Hogyan lehet aktiválni, egyenleget lekérdezni? Stb., stb…

Megannyi kérdés merül fel nap mint nap a plasztikkártya kapcsán. Ágiék is tartottak tőle kicsit, mert az elmúlt években üdülési csekket kaptak. Most pedig már egyre profibbak a kártyahasználat terén – én meg írhatom sorban a SZÉPKártya elfogadóhelyek kapcsán születő élménybeszámolóikat.

Ágiék kalandjai a „SZÉP Sztorik” menüpontban kaptak helyet. A kártyával, elfogadóhelyekkel kapcsolatos kérdések, felvetések a „SZÉP Kártya nézőpont” menüben találhatóak. Érvek és ellenérvek, tapasztalatok és élmények, gyerekbetegségek, de nagyszerű megoldások is vannak a hátunk mögött. Én nagyon kíváncsi vagyok, mit tartogat a jövő ennek a juttatási formának. Örülnék, ha Ti is elmondanátok a saját tapasztalataitokat, feltennétek kérdéseiteket a Széchenyi Pihenőkártyával kapcsolatban. Beszélgessünk a témáról!


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Thanks to DJ and Addicting Games