Évfordulós meglepi Esztergomban, a SZÉP Kártyát kihasználva

SZÉP Kártya

Meglepetés kirándulás Esztergomba, kihasználva a SzépKártya sokoldalúságát. István különleges ajándékkal kedveskedett a házassági évfordulónk alkalmából. Tudtátok, hogy akár sétarepülést is lehet fizetni a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből?

Képzeljétek, István mivel lepett meg a házassági évfordulónkra! Azt hittem, elájulok! Komolyan! Csütörtök este azt mondta, csomagoljak össze egy hosszú hétvégére kettőnknek, mert különleges ajándéka van a számomra. A gyerekekre ne legyen gondom, már megbeszélt mindent Kata mamával…

Elvitt Esztergomba, mert tudja, hogy ez a város számomra különleges helyszín, vannak csodás és szomorú emlékeim egyaránt, de nagyon szeretem. Őszintén szólva nem voltam erre felkészülve, de arra tippeltem, hogy intézett valami wellness hétvégét, hogy pihenjünk egy kicsit, édes kettesben. Mondogatta már korábban is, hogy azért kérte a SZÉP kártya szállás alszámlára a cafeteriát, hogy majd egyszer jól kipihenjük magunkat ezzel a lehetőséggel. Akkor nem vettem komolyan. Most pedig azzal jött, hogy lefoglalt egy apartmant a Szent Kristóf Panzióban, és ez még nem minden. Ja, emellett eltiltott a számítógéptől. Nem volt nehéz, mert végre lehetőségem volt elolvasni az egyik kedvenc íróm új könyvét, és nem nagyon vágytam a világháló hírbombáira.

Tehát, pénteken ebéd után indultunk itthonról, és valahogy jól sikerült kifogni a forgalmat is. Kicsit több mint egy óra alatt elértünk a szálláshelyre. Gyönyörű helyen van ez az apartman. A szoba hatalmas, az a csodálatos, nagy levelű könnyező pálma pedig eszembe juttatta, hogy édesanyáméknak is mekkorára nőtt otthon ez a növény. Kellemes, otthonos helyet talált a párom, de itt még nem volt vége a meglepetésnek. Este tettünk egy hatalmas sétát a városban. A Duna vizéről visszatükröződő városi fények igazán hangulatosak. A Bazilika világítása is szemet gyönyörködtető volt. Egy könnyű, finom vacsora után, amit az El Greco Kávéházban fogyasztottunk el, visszasétáltunk a szállásunkra. István sokat sejtetően annyit mondott, hogy az igazi meglepetés szombaton érkezik.

Hát, az a szombat! Tényleg elképesztő volt! Ugyanis, a Szent Kristóf Panzió tulajdonosai sétarepüléssel is foglalkoznak… Isti pontosan tudja, mennyire rajongok a repülésért. Szállásadóink gyorplane-ekkel, kicsi, helikopter-szerű légi járművekkel rendelkeznek. Ezek a kis repülő szerkezetek különleges élményt nyújtanak. És Isti befizetett egy sétarepülésre egy autogyro-val! Azt hittem, kiugrom a bőrömből!

Amikor a pilóta elmondta, hogyan is működik a gép, és mire lehet majd számítani, szívem szerint mondtam volna, hogy gyerünk már, gyerünk már – de muszáj volt higgadt, felnőtt módon viselkedni. De a torkomban dobogott a szívem. Aztán végre felszálltunk, és valami elképesztő, gyönyörű látványt nyújtott a Dunakanyar, meg a környék onnan fentről! Őrületes! Tényleg alig akartam elhinni!

Amikor leszálltunk, alig vártam, hogy István nyakába ugorjak. Amikor pedig – csúnya szokásom, tudom jól – megkérdeztem, hogy jó-jó, de mégis, mibe került ez az egész, akkor azt mondta, hogy ezt a sétarepülést is a SzépKártya keretéből finanszíroztuk.

A szombat este egy különleges, romantikus vacsorával telt az apartmanban, de megvallom, alig bírtam elaludni, úgy kavarogtak bennem az élmények. Bámulatos! Szerintem én vagyok a legszerencsésebb nő a világon! Ez volt a legcsodálatosabb házassági évfordulónk!

Mikor vasárnap délelőtt elköszöntünk a szállásadóktól és hazafelé indultunk, felhívtam a gyerekeket és Kata mamát. Anyósom megkérdezte, jól éreztük-e magunkat, mert a gyerekek nagyon élvezték ám a pizsama-partit. Nagyszerű volt kettesben, de még jobb volt, mikor hazaértünk a gyerekekhez.


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Thanks to DJ and Addicting Games