Egy siófoki hétvége és az Oxigénbár – a tervezés

Siófoki Oxigénbár

Nemrég SZÉP Kártya tulajdonosok lettünk. Rögvest elhatároztuk, hogy ezentúl kirándulásaink során a SzépKártya elfogadóhelyek kínálatát vesszük célba elsősorban. Siófok régi nagy kedvencünk, így itt fogjuk először kipróbálni a kártyát.

Kedves Olvasóim!

Tartsatok velem a Szép család élményeiről készült sorozatban.
Kellemes időtöltést!

Baráti üdvözlettel: Maya

 

Olvastam az interneten, hogy Siófokon nyílt egy különleges hely a felújított Víztoronyban. A Szentkirályi Oxigénbár, ami az első ilyen létesítmény az országban. Mivel nyári szünet van, és szeretjük is Siófokot, úgy gondoltam, menjünk le hétvégére, így, ötösben, és nézzük meg. Már amúgy is kíváncsi voltam, vajon hogy is működik a pihenőkártyánk, én ugyanis még nem fizettem vele. István azt mondja, nem nehéz, hasonló az elve, mint a bankkártyának. Felhívta azonban a figyelmemet (és Kata mamáét is), hogy először aktiválnunk kell a kártyát. A SZÉP Kártyát aktiválás nélkül nem fogjuk tudni használni. Ezt meg is tettük tegnap, mégpedig az interneten. Egyből le is ellenőriztük az alszámla egyenleget.

Körülnéztem a világhálón, hogy mi minden is várhat minket a hétvégén Siófokon. Rákerestem a szállásokra. Szeretem a kempingek hangulatát, de lehet, most inkább valami panziót vagy magánszállást választunk, Anyósomra való tekintettel. Azt már láttam az elfogadóhelyek listájában, hogy sok szálláshely van Siófokon, most már csak le kell foglalni egyet hétvégére, öt személyre.

Hallottam arról a szép nagy vitorlásról, a Talizmán Yachtról, ami a Balatont járja. Remélem, a srácoknak lesz kedvük menni vele egy kört. Azt viszont már kiderítettem, hogy lehet a SZÉP Kártyával több helyen biciklit is bérelni. A férjem is, és a gyerekek is imádnak bringázni. Jut eszembe, akkor elő kell készíteni a bukósisakokat is. Ahogy nézelődtem a neten, úgy tapasztaltam, hogy van a környéken sokféle program, sok olyan hely, ahol majd kihasználhatjuk a SZÉP Kártya előnyeit. Igaz, az Oxigénbárban még nem lehet fizetni a pihenőkártyával, viszont csodás panoráma, friss, tiszta levegő, emellett a kedvenc ásványvizem vár ott bennünket.

Ez a folyton éhes és növésben lévő csapat biztosan valami elképesztő kaja-igénnyel fog előállni, de én felkészültem! Felírtam több étterem és vendéglő címét is, de a gyros-ost is felkeressük. Ez a gyengém…

Csodás hely Siófok! Remélem, az időjárás kegyes lesz hozzánk.


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Thanks to DJ and Addicting Games