A SZÉP Kártya elfogadóhelyek tapasztalatai

SZÉP Kártya

Ma már mintegy 35 ezer helyen lehet a Széchenyi Pihenő Kártyával fizetni országszerte. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek tapasztalhatták a nyári szezonban, hogy a kártyabirtokosok egyre többet használják az utalványkártyát. Írásunkban szeretnénk kérni a szolgáltatókat, osszák meg velünk tapasztalataikat a kártyahasználattal, a SZÉP-kártya rendszerrel kapcsolatosan.

Jelenleg az országban mintegy 35 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen lehet fizetni a különféle szolgáltatásokért. A kártyabirtokosok költési hajlandósága a nyári hónapok során jelentősen emelkedett. Vajon a szolgáltatók az eltelt időszak, ill. az idei üdülési szezon alatt milyen tapasztalatokat szereztek az utalványkártyával kapcsolatban?

Mennyire volt egyszerű vagy bonyolult a szerződéskötés menete, az elfogadóhellyé válás? Mennyi időre volt szükség, míg az OTP-vel, K&H-val, MKB-val a szerződést megkötöttétek és megindulhatott a tényleges kártya-elfogadás? A terminál telepítése rendben zajlott? Mely fizetési mód a legkedveltebb?

Az elfogadóhelyen a kártyával kapcsolatba kerülő munkatársaknak mennyire könnyű vagy nehéz a kapcsolódó ügyintézést, adminisztrációt elvégezni? SZÉP Kártya terminált, vagy általános bankkártya-terminált használtok?

Azoknál az elfogadóhelyeknél, ahol a szállás, vendéglátás és szabadidő alszámla is használható, mennyire egyértelmű a fizetés módja a különböző alszámlákról? Mennyire volt könnyű vagy nehéz átállni erre a rendszerre? A kártyabirtokosok mennyire magabiztosak, tájékozottak az alszámlák használatával kapcsolatban? Többnyire tudják az aktuális egyenlegüket? Ha nincs elég fedezet a kártyán, akkor ki tudják készpénzben fizetni? Ha nem, akkor hogy kezelitek a helyzetet?

Szolgáltatói szemszögből min lenne jó változtatni a mostani SZÉP-Kártya szabályokhoz képest? Hogyan lehetne a rendszert még kedvezőbbé tenni az elfogadóhelyek számára?

Kérjük, ha elfogadóhelyként olvasod e sorokat, oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy tedd fel kérdéseidet. Hátha tudunk segíteni egymásnak, de legalábbis kiengedhetitek a fáradt gőzt…


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Thanks to DJ and Addicting Games