SZÉP Kártya

Mozijegy mizéria – most akkor lehet Szépkártyára, vagy nem?

 Bár a SZÉP Kártya szabadidő alszámlája használható a legszélesebb körben, a jogszabály szerint MOZIJEGYET TOVÁBBRA SEM lehet vele vásárolni. Április elején azonban elhangzott egy nyilatkozat a Kossuth Rádióban a NAV adószakmai szóvivőjétől, hogy a plasztikkal TOVÁBBRA IS lehet mozijegyet venni. Utána jártam, átnéztem alaposan a jogszabályt, és körbe telefonáltam a kibocsátókat is. Én továbbra sem fogok a mozi pénztáránál próbálkozni…

SZÉP Kártya

Évfordulós meglepi Esztergomban, a SZÉP Kártyát kihasználva

Meglepetés kirándulás Esztergomba, kihasználva a SzépKártya sokoldalúságát. István különleges ajándékkal kedveskedett a házassági évfordulónk alkalmából. Tudtátok, hogy akár sétarepülést is lehet fizetni a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből?

Egri várvédők

Az én hős egri várvédőim – beszámoló

Eger csodálatos város. SZÉP Kártya elfogadóhelyek és látványosságok egyaránt vannak itt bőséggel. Amióta van pihenőkártyánk, kezdem más szemmel is nézni az egyes helyeket, üzleteket, szolgáltatókat. Egerben számos élménnyel gazdagodtunk!

SZÉP Kártya

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek tapasztalatai

Ma már mintegy 35 ezer helyen lehet a Széchenyi Pihenő Kártyával fizetni országszerte. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek tapasztalhatták a nyári szezonban, hogy a kártyabirtokosok egyre többet használják az utalványkártyát. Írásunkban szeretnénk kérni a szolgáltatókat, osszák meg velünk tapasztalataikat a kártyahasználattal, a SZÉP-kártya rendszerrel kapcsolatosan.

Egri-vár vigasságok

Az én hős egri várvédőim – tervezés

Egerben tartják a Végvári Vigasságok című rendezvényt. A gyerekek örülnének, ha elmennénk. István utána néz az interneten, milyen lehetőségek vannak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatában. Kíváncsiak vagyunk, hány helyen tudunk az utalványkártyával fizetni.

SZÉP Kártya

SZÉP Kártyás szolgáltatások – sok vagy kevés?

Három alszámlája révén sokféle szolgáltatást igénybe vehetünk a SZÉP Kártyával. Vajon van-e olyan szolgáltatás, amely feleslegesnek tűnik? Milyen szolgáltatásokat hiányoltok? Milyen SZÉP-Kártya elfogadóhelyekkel lehetne bővíteni a rendszert?

Siófoki víztorony

Egy siófoki hétvége és az Oxigénbár – tapasztalatok

Izgalmas és élményekben gazdag hétvégét töltöttünk Siófokon. Fizettem a SZÉP Kártya segítségével – tényleg nem nehéz, Istvánnak igaza volt. Még biciklit is béreltünk a szabadidő alszámla keretéből. A szállás remek volt. Siófok, jövőre is visszatérünk!

Siófoki Oxigénbár

Egy siófoki hétvége és az Oxigénbár – a tervezés

Nemrég SZÉP Kártya tulajdonosok lettünk. Rögvest elhatároztuk, hogy ezentúl kirándulásaink során a SzépKártya elfogadóhelyek kínálatát vesszük célba elsősorban. Siófok régi nagy kedvencünk, így itt fogjuk először kipróbálni a kártyát.

SZÉP Kártya

A SZÉP Kártya NEM eladó! Vagy mégis?

Te eladnád a bankkártyádat? …és a bankszámládat? Na, ugye! Akkor vajon miért látunk SZÉP Kártya adás-vételével kapcsolatos hirdetéseket? Ne tartsd magadban véleményedet, olvasd el írásomat és szólj hozzá!

SZÉP Kártya

Hamiskártyások a SZÉP Kártya körül

A Széchenyi Pihenőkártya kifejezetten a belföldi turizmus (szállás, vendéglátás, szabadidős és rekreációs szolgáltatások) fellendítését hivatott szolgálni. A SZÉP Kártya szállás alszámla csak szálláshely-szolgáltatásra és az utazási irodáknál belföldi utazási csomag vásárlására használható fel.

Powered by WordPress | Thanks to DJ and Addicting Games