SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
Éleslátás a SZÉP Kártya optika célú felhasználásával

A plasztik segítségével a látásunkért is tehetünk, hiszen a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között nagyon sok optika, optikai szalon is megtalálható. A szabadidő alszámla segítségével különféle térítésköteles szemészeti vizsgálatok költségeit is rendezhetjük.

A SZÉP Kártya letiltása – cselekedjen időben!

A Széchenyi Pihenő Kártya – a bankkártyákhoz hasonlóan – készpénzt helyettesítő fizetőeszköz. Ha elveszti, vagy ellopják a kártyáját, cselekedjen gyorsan! A SZÉP Kártya letiltás érdekében hívja a kibocsátó telefonos ügyfélszolgálatát!

Így nyaraltunk 2012-ben – szállásfoglalási tapasztalatok

2012-ben a szállás- és üdülési ajánlatok közül a legnagyobb sikert a wellness hétvégék könyvelhették el. A szállásköltségek 20 százalékát a vendégek a SZÉP Kártya egyenleg felhasználásával rendezték.

Torkoskodók, SZÉP Kártyára fel!

Idén is megrendezésre kerül a hatalmas népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök. Az akció keretében 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatunk több száz vendéglátóhelyen, akár a szépkártya vendéglátás alszámla terhére.

Így zárta 2012-t a SZÉP Kártya

A SZÉP-Kártya 2012. év végi statisztikai adatai folyamatos és egyenletes emelkedő tendenciát mutatnak. Jelenleg közel 40 ezer szolgáltatónál lehet használni. 2013-ban tovább gyarapodik a szolgáltatók, munkáltatók, kártyabirtokosok és a kártyakibocsátók száma is!

SZÉP Kártyával konditerembe és uszodába is járhatunk

Jelentősen bővült a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámla felhasználási köre. A SZÉP Kártya konditerem, fitnesz, kulturális, ill. egészségügyi szolgáltatások mellett már sokféle sporttevékenység esetén is felhasználható. Üdvözöljük, hogy bármelyik uszoda is elfogadóhely lehet!

Férjhez mentem, mit tegyek a SZÉP Kártyámmal?

A Széchenyi pihenőkártya igénylés benyújtásakor szükség van a dolgozó, illetve a leendő társkártya tulajdonos családtag személyes adatainak megadására. Előfordul, hogy adatainkban – akár lakcím, akár házasság során a nevünk – változás következik be. Írásunk ilyen esetekre nyújt segítséget.

Hosszabbítás a SZÉP Kártya felhasználásában!

Módosult a SzépKártya kormányrendelet. A cafeteria juttatás az utalást követő második naptári év május 31-ig áll a kártyabirtokos rendelkezésére. A Szép Kártya egyenleg érvényessége – a módosításnak köszönhetően – közel fél évvel hosszabb lett, így az első utalások csak 2013-ban járnak le.

SZÉP Kártya: 2013-ban jár le a 2011-es keret

A SZÉP Kártya jogszabály legújabb módosítása több időt ad a plasztikkártyán található egyenleg elköltésére. A 2011-ben utalt cafeteria juttatás érvényessége, lejárata 2013. május 31-ig meghosszabbításra került. További jó hír, hogy az új határidőig fel nem használt összeg nem veszik el, hanem a kibocsátó visszautalja a munkáltatónak.

Bulizzon a plasztikkal! SZÉP Kártya Szilveszterre

Legyen Önnél a SZÉP Kártya Szilveszter éjjelén is! Foglaljon akciós szállást, vagy fizesse a szilveszteri vacsorát kényelmesen, a plasztik segítségével. Köszöntse jó hangulatban az újesztendőt!

4 5 6 7
8
9 10 11 12 13