SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Borban az igazság – SZÉP őszi programokkal

A jó borok, a derű és vigasságok időszaka köszönt be az ősz során. A hazai turisztikai régiók nagyszerű rendezvényekkel, gasztronómiai és borkínálattal, a szépkártya elfogadóhelyek pedig akciós ajánlatokkal várják a kirándulókat, pihenni vágyókat.

A SZÉP-kártya is hozzájárult az idei szezon sikeréhez

A hazai turizmusban idén nyáron pozitív eredményeket tapasztalhattak meg a szakemberek. Nőtt a belföldi szálláshelyek forgalma és a hazai vendégek száma is. A SZÉP Kártya használatában is jelentős növekedés volt megfigyelhető.

Rossz időben is irány Zalakaros!

A Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő egész évben várja vendégeit. Átadták a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdő gyerekek számára kialakított új részlegét. Itt a gyerekek az év minden szakában remekül szórakozhatnak!

Rövidebb nyaralás, nagyobb SZÉP Kártya felhasználás

Többször, rövidebb ideig nyaraltunk ebben a szezonban, és a SZÉP-Kártya forgalom is megugrott. Minden ötödik szállást fizettek ezzel a cafeteria elemmel. A szálláshelyeknek, szállásadóknak megéri csatlakozni a SzépKártya elfogadóhelyek közé.

Bankfüggetlen terminálokon is használható a SZÉP Kártya

A SIX Payment Services Magyarország bejelentése szerint 2013. szeptember 17-től már bankfüggetlen POS terminálok is befogadják a SZÉP Kártyákat, elektronikus egészségpénztári kártyákat és az American Express kártyákat.

Megelőzés wellness kezelésekkel, SZÉP Kártyára

Egy jól sikerült nyaralás testi-lelki felüdülést is jelent. A dolgos hétköznapokba való visszatérést követően, az őszi-téli hónapokban szervezetünket a SZÉP Kártya egyenleg segítségével egy gyógyító, frissítő hatású wellness hétvégével is megóvhatjuk.

Utolsó menet a Vidámparkban, akár Szép Kártyával

A 175 éves Vidámpark, Budapest egyik kultikus szórakoztató létesítménye 2013. október 1-jétől bezár. Érdemes kihasználni a lehetőséget, és egy utolsó menetre betérni a legendás játékokhoz. A belépőt mindhárom SZÉP-Kártya szabadidő alszámlára meg lehet váltani.

Vizek Házai - Fürdőkultúra SZÉP Kártyával

A Budapesti Víz Világtalálkozóhoz kapcsolódó rendezvénysorozat várja a látogatókat. Régi és szép budapesti gyógyfürdőink máskor zárt helyiségei nyílnak meg a vendégek előtt. A belépés ingyenes, fürdőbelépőt azonban már SZÉP Kártya egyenlegből is vásárolhatunk.

Felpörgött az OTP SZÉP Kártya augusztus huszadikára

A 2013-as év hosszú hétvégéi során az OTP SZÉP-Kártya forgalma jelentős növekedést mutat a tavalyihoz képest. Idén három hosszú hétvége során közel 2 milliárd forintot költöttek az OTP Szépkártyás ügyfelei az elfogadóhelyeken.

Gőzmozdonyok versenyére SZÉP Kártya szabadidő keretből

Gőzösök, korhű ruhákba öltözött kisasszonyok és izgalmas versenyek várják a látogatókat a XIII. Közép-Európai Gőzmozdony Grand Prix rendezvényén. A programnak a Magyar Vasúttörténeti Park ad otthont, belépő a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolható.

4 5 6 7
8
9 10 11 12 13