SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Ötcsillagos lett a Harkányi Gyógyfürdő

Az idei esztendő még közel sem ért véget, de a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is régóta megtalálható Harkányi Gyógyfürdő már így is remek eredményeket könyvelhetett el. A népszerű fürdőhely ebben az évben ötcsillagos minősítést kapott.

Ne higgy a szemednek – illúzió a hetediken

Egyedülálló mágikus show érkezik Budapestre 2013. november 22-24. között a The Illusionists révén. A világ hét legjobb illuzionistájának nagyszabású műsorára a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet belépőjegyet vásárolni. Szemfényvesztés és varázslat felsőfokon!

Még nagyobb élmény lesz a Rudas Fürdőben wellness-ezni

Élményelemekkel, jacuzzival, szauna-világgal és számos új szolgáltatással bővül 2014 őszétől a népszerű Rudas Gyógyfürdő. A rekonstrukciónak köszönhetően még tovább emelkedhet a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdő vendégforgalma.

Ön mivel javítaná a hazai turizmust?

A NGM örömmel tájékoztatta a belföldi turizmus szakmai képviselőit arról, hogy az ágazat mutatói folyamatosan pozitív irányba mutatnak. Mindez nagyrészt a SZÉP Kártya elterjedésének is köszönhető, de további fejlesztési javaslatokat vár a minisztérium.

Túrázni egész évben érdemes, főleg SZÉP-Kártyával

A természetbarátok, természetjárók számára a túrázás az egyik legkiválóbb sport. A túrázáshoz pedig tökéletes segítséget nyújt a szépkártya szabadidő alszámlája. A plasztikkal egyszerűen kölcsönözhetünk minőségi túrafelszerelést.

Szépen fejlődik a Tisza-tó környéke

A Tisza-tó és környéke már eddig is népszerű turisztikai célpont volt. A szakemberek úgy vélik, a dinamikus fejlődés további vendégeket, még több vendégéjszakát hozhat. A szépkártya elfogadóhelyek kínálata is folyamatosan bővül.

A fürdőkultúra népszerűsítését segíti a SZÉP-Kártya

Október második hétvégéjén kerül sor a Magyar Fürdőkultúra Napja című rendezvényre, melyet a Magyar Fürdőszövetség koordinál. A fürdőkbe szóló belépőjegyeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből meg lehet vásárolni.

Így teljesített a SZÉP Kártya az év első nyolc hónapjában

Az idei nyári adatok jelentős bevétel növekedést mutatnak, a SzépKártya felhasználásban pedig egyre nagyobb tudatosság figyelhető meg. A kártyabirtokosok 2013 nyarán mintegy 26 milliárd forintot költöttek a cafeteria keretből.

Stresszoldó wellness SZÉP Kártyával Zalaegerszegen

Új wellness részleggel gazdagodott a patinás zalaegerszegi Arany Bárány Hotel. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható szálláshely egész évben várja pihenőkártyával rendelkező vendégeit is.

Lesznek-e még kedvezőbbek a SZÉP-Kártya közterhei?

A Széchenyi Pihenő Kártya kedvező adózási feltételekkel adható béren kívüli juttatás. A SZÉP Kártya közterhei 2012-ben módosultak. Most felmerült a lehetőség, hogy bizonyos esetekben a juttatás teljesen köztehermentessé váljon.

3 4 5 6
7
8 9 10 11 12