SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
Autókölcsönzés SZÉP Kártya szabadidő keretből?

Sokféle szolgáltatási kört lefed a szabadidő alszámla, a sportszer-kölcsönzést is, de a SZÉP Kártya autókölcsönzéshez nem használható. A fürdők folyamatosan szorgalmazzák, hogy legyen lehetőség a zsebek közötti átjárhatóságra is.

Felhők fölött – SZÉP Kártya sétarepüléshez is

A Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő alszámlája a legsokoldalúbban felhasználható zseb. A SZÉP Kártya sétarepülés, tandemugrás, és egyéb különleges élmények átélése esetén is segítséget nyújt.

A Fürdők éjszakája 2020-ban is remek program

Nagy sikere volt a tavalyi évben, így idén is megrendezésre kerül a Fürdők Éjszakája nevű program. A résztvevő SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdők a rendhagyó nyitva tartás mellett különleges programokkal várják vendégeiket.

Hasznos lehet a SZÉP Kártya húsvétkor is

A húsvéti nyuszinak még nincs SZÉP Kártyája, de több százezer dolgozó már kártyabirtokos. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek éppen ezért sokféle kedvezményes programot, szállás lehetőséget kínálnak országszerte a húsvéti ünnepek idejére is.

Ha a SZÉP Kártya nem működik

Nincs kényelmetlenebb helyzet annál, mint mikor fizetéskor az átnyújtott bankkártya, vagy a SZÉP Kártya nem működik. A tervezett használat előtt ellenőrizzük az alszámlák egyenlegét, és ügyelni arra, hogy a kártyát megóvjuk a fizikai sérülésektől.

A szegedi Napfényfürdő fogyasztóbarát tanúsítványt kapott

Elsőként szerzett a fürdők közül a Napfényfürdő Aquapolis fogyasztóbarát tanúsítványt. Ilyen elismerést eddig az országban korábban csak öt szolgáltató kapott. A fürdőkomplexum megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

A fürdők a SZÉP Kártya alszámlák átjárhatóságát kérik

A Magyar Fürdőszövetség ismét szót emelt annak érdekében, hogy legyen lehetőség a SZÉP Kártya átjárhatóságára. A szövetség felvetése nem csak a fürdők számára lenne hasznos. A kártyabirtokosok is hiányolják ezt a lehetőséget.

Van-e SZÉP Kártya limit?

A hagyományos bankkártyákkal ellentétben a SZÉP Kártya limit a plasztikhoz tartozó utalványszámla tényleges egyenlege. Érdemes azonban folyamatosan figyelemmel kísérni a tranzakciókat, valamint a cafeteria egyenleg alakulását.

A SZÉP Kártya a kultúra barátja

A SZÉP Kártya sokféle lehetőséget kínál a kultúra terén. Könnyűzenei vagy történelmi fesztiválok, múzeumi és színházi belépőjegy vásárlására, minőségi szabadidős programok eltöltéséhez biztosít keretet a plasztik a szabadidő alszámla révén.

Cafeteria és SZÉP Kártya időarányosan

A béren kívüli juttatás a munkabérhez hasonlóan időarányosan is adható. A cafeteria és a SZÉP Kártya időarányos biztosítása mellett arról is beszámolunk, hogy a dolgozónak kell-e, illetve mikor kell visszafizetnie a béren kívüli juttatásának időarányos részét.

3 4 5 6
7
8 9 10 11 12