SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
A SZÉP-Kártya felhasználása munkahelyváltás esetén

A munkáltató által adható egyik béren kívüli juttatási forma a SzépKártya. Kibocsátásának általános szabályairól és elfogadásának feltételekről kormányrendeletek születtek, míg az adott munkáltató a juttatás részleteiről a cég cafeteria szabályzata dönt.

Fürdőbérlet 2014-re SZÉP Kártyáról

A budapesti fürdők kihagyhatatlan ajánlattal várják a fürdőzést kedvelőket. Már most megvásárolhatóak a 2014-es fürdőbérletek, akár bármelyik SZÉP Kártya alszámla egyenlegéből.

Tartja piacvezető szerepét az OTP

Az OTP SZÉP Kártya továbbra is a legnagyobb piaci részt, 75%-ot tudhatja magáénak. 700 ezer felé közelít a kibocsátott kártyák száma, és több mint negyvenezer felhasználási lehetőség várja a kártyabirtokosokat országszerte.

Hölgyek a középpontban a Lukács Fürdőben

Hagyományteremtő szándékkal Női napot tart a Szent Lukács Gyógyfürdő 2013. november 22-én. A fürdő kedvezményes és térítésmentes szolgáltatásokkal várja ezen a napon a hölgyeket. Fürdőbelépő a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról váltható!

Mentőöv a SZÉP Kártya a vidéki vendéglátásnak

A hazai vendéglátásnak és a vidéki vendéglátóegységeknek hathatós segítséget nyújt a szépkártya program. Az elfogadóhelyek közé csatlakozott vidéki éttermek házias, hungarikumnak számító ízekkel, ételekkel, kedvező árakkal várják vendégeiket.

SZÉP őszi programok a Múzeumokban

Az őszi, gyakran egyre kedvezőtlenebbé váló időjárás rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére remek programokkal tehetjük szebbé ezt az időszakot. Orchidea kiállításra és adventi vásárra invitálnak a fővárosi múzeumok. Belépő a SZÉP Kártya keretből váltható.

Megint az éttermeké a főszerep

Ötödik alkalommal tárja szélesre kapuit közel 50 étterem a vendégek előtt az Éttermi Napok keretében. Különösen kedvező árak, ízletes, 3 fogásos ételspecialitások közül válogathatunk akár a plasztikkártya vendéglátás alszámla keretének segítségével.

Változnak a szállásfoglalási szokások

Magyarország a hazai és külföldi turisták között is népszerű úti cél. A belföldi foglalási adatok november első, hosszú hétvégéjén – a tavalyi évhez képest – 8 százalékkal nagyobb vendégforgalmat mutatnak. Nőtt a SZÉP Kártya használata és az olcsóbb szálláshelyek iránti kereslet.

Ünnepel a Debreceni Aquaticum

10 éve várja vendégeit Debrecenben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A tíz éves évforduló alkalmából – az akció visszavonásáig – a tíz évvel ezelőtti jegyárakon lehet látogatni a létesítményt. A fürdőbe a SZÉP Kártya alszámláiról is lehet belépőt venni!

Rekordot döntött a DiningCity Országos Étterem Hét

Az őszi Étterem Héten megdőlt a vendégrekord. Közel 20 ezer vendég jelent meg a 2013. október 14-20. között megrendezett DiningCity Országos Étterem Hét rendezvényhez csatlakozott budapesti és vidéki éttermekben.

2 3 4 5
6
7 8 9 10 11