SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
76 találat További híreink rovatban
Alszámlák közti átcsoportosítás az MKB SZÉP Kártya esetében

Ha az MKB szépkártya birtokosa szeretne változtatni azon, hogy munkáltatója mely alszámla keretét töltse fel, érdemes ezt még az utalás előtt jelezze a munkáltató felé. Az átutalt és lekönyvelt összeg alszámlák közötti átcsoportosítására a kormányrendelet szerint utólagosan nincs lehetőség.

Előlegfizetés a K&H SZÉP Kártyával

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok száma elérte a 75 ezret. A K&H Bank új funkcióként bevezette az előlegfizetés lehetőségét, mivel azt szeretné, hogy SZÉP Kártyával rendelkező ügyfelei minél sokrétűbben, még több elfogadóhelyen használhassák pihenőkártyájukat.

K&H SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

Az egyenleg lekérdezése során a K&H SZÉP Kártya birtokosa igénybe veheti az online egyenleg-lekérdezés és a telefonos egyenleg információ lehetőségét, de a kártyahasználat során a banki terminál által kinyomtatott bizonylat is tartalmazza a még rendelkezésünkre álló összeget.

A Tesco grillpultok is SZÉP Kártya elfogadóhelyek

A szépkártya vendéglátás alszámla terhére a Tesco grillpultjaiban is lehet meleg ételt (és persze italt is) vásárolni 2012. június 11-től. Az áruházlánc weboldalán fellelhető hír szerint mindhárom kibocsátó bankkal – OTP, MKB, K&H – leszerződött a Tesco SZÉP Kártya elfogadás céljából.

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés és aktiválás

A három kibocsátó banknál a SZÉP Kártya egyenleg lekérdezése hasonló módon történik. A SZÉP Kártya aktiválás folyamata során azonban eltérő gyakorlatot használ az OTP, a K&H és az MKB. Alábbi írásunk rövid összefoglalót ad utalványkártyája egyenlegéről és aktiválásának menetéről.

Több bank terminálja is elfogadja a SZÉP Kártyát

Az MKB SzépKártya után már az OTP SZÉP Kártya is használható a Takarékbank és az UniCredit eladáshelyi (POS) termináljain. A pihenő kártyát kibocsátó bankok – így a K&H is – folyamatosan dolgoznak a keresztelfogadás, a kártyák kölcsönös elfogadásának megoldásán.

Módosítások előtt a SZÉP Kártya rendelet

Folyamatban van a SZÉP Kártya rendszerét szabályozó kormányrendelet módosítása. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy az eddigi tapasztalatok és a beérkezett módosító javaslatok között lehetőségként merült fel az idegenforgalmi adó SZÉP Kártyáról történő fizetése is.

SZÉP Kártyával az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő vendégei pünkösdkor birtokba vehették az új élménymedencét. A Termálfürdő a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. A fürdő mellett a Termál Kemping is megnyitotta kapuit.

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

A kártyatulajdonosok által a SZÉP Kártya egyenlege telefonos és internetes felületen egyaránt lekérdezhető. A kártya aktuális egyenlege POS terminálon történő fizetés után, a kinyomtatásra kerülő bizonylaton is szerepel.

Strandszezon SZÉP Kártyával

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla a sokféle felhasználási mód között fürdő belépőjegy vásárlását is lehetővé teszi. A strandszezon közeledtével Budapest Gyógyfürdőihez tartozó több fővárosi strand megnyitott. A legtöbb strandon elfogadják a Szépkártya szabadidő alszámláját.

1 2 3 4 5
6
7 8