SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
2020-ban is lesz Múzeumok Éjszakája

Évről évre nagyobb népszerűségnek örved a Múzeumok Éjszakája című rendezvény. Az esemény kapcsán rendhagyó időszakban kereshetjük fel kedvező feltételekkel a programban részt vevő múzeumokat. Belépőjegyek SZÉP Kártya szabadidő keretből is válthatóak.

Újra Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál 2013. április 19-21. között. A Gyulai Várfürdő is színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek már felkészültek!

Továbbra is népszerű cafeteria a SZÉP Kártya

Őrzi vezető helyét a cafeteria elemek között a szépkártya 2013-ban is. A Pihenőkártya-program, valamint a belföldi szálláshelyek további népszerűségét erősítheti a Magyar Turizmus Zrt. legújabb, nyereményjátékkal egybekötött kampánya.

Vár a Vajdahunyad vára Pünkösdkor

Pünkösd ünnepére különleges rendezvénnyel készülnek a Vajdahunyad várában. Miénk a Vár! címmel egy remek családi programban lehet részük a Városligetbe látogatóknak. SZÉP Kártya elfogadóhelyek a Vajdahunyad várában és a környéken is számos helyen találhatóak.

Bővített szolgáltatásokat kínál az OTP SZÉP Vonal

Az OTP SZÉP Kártya birtokosok, a szerződött munkáltatók és a szolgáltató SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára egyaránt fontos hírt tett közé az OTP Pénztárszolgáltató. 2013. április 1-től a SZÉP Vonal bővített szolgáltatási körrel várja ügyfeleit.

SZÉP Kártya az Operettszínházban és a koncerteken

A SZÉP Kártya szabadidő alszámlája a legsokoldalúbb felhasználású zseb. A szolgáltató elfogadóhelyek között a különböző nagyobb nemzetközi fesztiválok, és az Operettszínház is szerepel. A keretből színházjegy, koncertjegy is váltható.

Az OTP és a Danubius Hotels SZÉP Kártya akciója

Benzinutalvány nyaraláshoz? Akció OTP SZÉP Kártya tulajdonosoknak! A Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Szállodalánc márciusi együttműködési megállapodása 15-20% akció árkedvezményt, és akár benzinutalványt is biztosít a szállást foglalók részére.

2013. február mérlege a SZÉP Kártya szemszögéből

A Nemzetgazdasági Minisztérium ismertette a SZÉP Kártya működésével kapcsolatos, 2013. február végi számadatokat. Ebből kiderül, hogy már több mint 800 ezer darab plasztik van forgalomban. A zsebek közt a népszerűséget tekintve a vendéglátás alszámla továbbra is verhetetlen.

A SZÉP Kártya részei – külső és belső jellemzők

Már közel egy millióan használják már a Széchenyi Pihenő Kártyát, mégis mindig vannak olyan munkavállalók, akik először veszik kézbe ezt a plasztik kártyát. Nekik szól következő írásunk, mely a SZÉP Kártya részeit, külső és belső tulajdonságait ismerteti.

Fitten, sportosan, egészségesen a SZÉP-Kártyával

Szabadidő alszámlája révén a szépkártya fitnesz és sporttevékenységekhez, az egészség megóvásához és megerősítéséhez ideális lehetőséget kínál. A vendéglátás alszámla keretéből pedig a sportos életmódhoz illő speciális étrendek között is válogathatunk.

2 3 4 5
6
7 8 9 10 11