SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
Újdonságok Győrben, nem csak turistáknak

Győr városának turisztikai kínálata megújult. Az újdonságokat a turisták, a városba látogatók mellett a helyieknek is érdemes felfedezni. Városszerte sok helyen lehet találkozni a SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásaival.

Csülökre sört – irány Békéscsaba

Békéscsaba ad otthont a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé ízletes rendezvényének. 2013. június 13-tól 16-ig a gasztronómia mellett koncertekkel, színházi előadásokkal, sportprogramokkal várják a vendégeket. SZÉP Kártyát mindenki vigyen magával!

Fürödhetünk a SzépKártya mindhárom alszámlájáról

Remek hír a SZÉP Kártya tulajdonosoknak: 2013. július 1-jétől már mindhárom alszámla egyenlegéből lehet fürdőbe, strandra belépőjegyet vásárolni! A szabadidő zseb mellett a szállás és a vendéglátás alszámla is használható lesz fürdőbelépő vásárlásához!

Beindul a fesztiválok szezonja, itt a veszprémi Kabóciádé

A nyári időszakban sokféle rendezvény várja a pihenni és szórakozni vágyó látogatókat. A fesztivál-szezon akár kedvezményeket, akciós szálláshelyeket is jelenthet. Fesztiválozni Veszprémben is SZÉP Kártyával érdemes. Közeleg a Kabóciádé!

Májusi hosszú hét a Balaton körül – Balaton7

Májusban tíznapos rendezvénysorozat várja a Balaton szerelmeseit. Balaton7 … Több mint egy hét címmel, kiváló programok, kedvezményes szállás- és egyéb lehetőségek, valamint a SZÉP Kártya elfogadóhelyek bőséges kínálata várja az érdeklődőket!

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál 2020 (Pünkösd)

Hajdúszoboszló idén pünkösdkor a Grillétel- és Sörfesztivál kiváló programjaival, ízletes sörökkel és finom falatokkal várja a városba látogatókat. Az ünnepi időszakra a SZÉP Kártya elfogadóhelyek is akciós ajánlatokkal készülnek!

SZÉP Kártya nyugdíjasok részére is igényelhető

A Széchenyi Pihenő Kártya cafeteria juttatás, amelyet aktív munkaviszonnyal rendelkező dolgozó kaphat a munkáltatótól. Ugyanakkor a SZÉP Kártya programból a nyugdíjasok mégsem maradnak ki, hisz társkártya a nyugdíjas közeli hozzátartozó számára is igényelhető.

Különleges élmények, élményajándékok SZÉP Kártyára!

Nem csak a világ változik, hanem az ajándékozási szokások is. Ma már nem feltétlenül csak kézzel fogható dolgokat adhatunk ajándékba, hanem különleges élményeket is. Jó hír, hogy a SZÉP Kártya élményajándékok esetén is használható!

Mini Magyarország a Szarvasi Arborétumban

A Szarvasi Arborétumban megvalósult egy különleges élmény: egy nap alatt végig lehet járni az ország legjelentősebb építészeti remekműveit. Szarvason a Pepi-kert ad otthont a Mini Magyarországnak. Pihenjen Szarvason a SZÉP Kártya egyenlegéből!

SZÉP-Kártya, a túratárs – felszerelést a szabadidő zsebből

Az egészséges életmód egyik legfontosabb hozzávalója a megfelelő testmozgás. A szépkártya túrázáshoz, sportoláshoz, kalandozáshoz is tökéletes választás. A plasztik szabadidő alszámlája széles körben használható, akár túra-felszerelés kölcsönzéséhez is.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10