SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Mit tegyünk a 2012-ből megmaradt SZÉP Kártya egyenleggel?

A SzépKártya birtokosok számára fontos határidő közeleg. 2014. május 31-ével lejár a 2012-ben feltöltött cafeteria-keret felhasználhatósága. Mit tehetünk annak érdekében, hogy az utalványszámlán lévő összeg ne vesszen el?

2014-ben is lesz Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén 34. alkalommal rendezik meg a nemzetközileg is elismert Budapesti Tavaszi Fesztivált. 2014. március 21-április 6. között sokféle műfaj hazai és külföldi képviselői szórakoztatják az érdeklődőket. Belépőjegyek a SZÉP Kártya szabadidő keretből is vásárolhatóak.

Díjnyertes fesztiválokon bulizhatunk idén is

Az európai fesztiválok között már előkelő helyezést ért el a nagy múltú SZIGET és a Balaton Sound is. A legújabb díjnyertes magyar fesztivál a B.my.Lake. A hazai könnyűzenei rendezvényekre belépő a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is vásárolható.

Váltsa meg horgászjegyét SZÉP Kártya keretéből

A SZÉP Kártya horgászjegy vásárlásra 2014-ben is felhasználható. A pihenőkártya szabadidő alszámla keretéből lehet a jegyet megvásárolni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között számos horgászbolt is megtalálható.

Világsztárok koncertjei 2014-ben, SZÉP Kártyával

Az idei esztendő is remek szabadidős programokat, koncerteket és fesztiválokat tartogat. Könnyűzene, komolyabb műfaj, sport vagy színház, wellness vagy gyógyfürdő, a SZÉP Kártya 2014-ben is tökéletes társunk lesz!

30 százalékos növekedés az OTP SZÉP Kártya forgalmában

100 milliárd forintos feltöltés 2011-től kezdve, több mint 700 ezer OTP Széchenyi Pihenőkártya, és tavalyhoz képest több mint 30 százalékos forgalomnövekedés jellemezte a 2013-as évet. A Pénztárszolgáltató tovább erősíti piacvezető pozícióját.

A fürdővárosok a legnépszerűbbek az ünnepek alatt

A külföldi turisták számára az ünnepek alatt Budapest a tökéletes úti cél. A hazai turisták körében a fürdővárosok örvendenek nagy népszerűségnek. Az év végi ünnepi időszakra jellemző, hogy a vendégek harmada egészen január hatodikáig tolja a pihenést.

Újabb remek évet zárt a SZÉP Kártya

A SZÉP-Kártya felhasználása szempontjából a 2013-as esztendő is kiválóan alakult. A kártya belföldi turizmusra gyakorolt jótékony hatását jól mutatják a számadatok. Az is látható, hogy a kártyabirtokosok egyre tudatosabban élnek a lehetőségekkel.

Évzáró pihenés belföldön SZÉP Kártyával

Közeleg az év vége, sokan szeretnék az otthonuktól távol köszönteni az újesztendőt. Ezt mutatják az eddigi szállásfoglalási adatok. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek is sokféle ünnepi akcióval, kedvező ajánlatokkal készülnek országszerte a karácsonyra, illetve 2014-re.

Októberben is nőtt a SZÉP Kártya forgalom

A legutóbbi statisztikai adatok alapján is nyilvánvaló a SZÉP-Kártya forgalmának növekedése. A belföldi szálláshelyeken nőtt a vendégéjszakák és a szállóvendégek száma. Érdemes kihasználni a cafeteria-keret sokoldalúságát!

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10