SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Fogy a SZÉP Kártyások ideje

Kevesebb, mint két hónapjuk van hátra azoknak a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, akik már 2012-ben is kaptak ilyen béren kívüli juttatást. 2014. május 31-én ugyanis lejár a 2012-ben kapott keret felhasználásának határideje.

90 milliárdot hozott az OTP SZÉP Kártya

Napjainkig közel 90 milliárd forint áramlott a belföldi turizmusba és a vendéglátásba az OTP Széchenyi pihenőkártya révén. A piacvezető pénzintézet több mint 22 ezer szolgáltatóval szerződött, és majd 725 ezer kártyabirtokost számlál ügyfelei között.

SZÉP Kártyát kap? Jó, ha tudja...

2012 óta már több mint 750 ezer SZÉP Kártya került forgalomba a három kártyakibocsátó pénzintézet (OTP, MKB, K&H) révén. Azonban vannak, akik még csak most ismerkednek ezzel a béren kívüli juttatási formával. Cikkünk nekik szeretne segítséget nyújtani.

SZÉP-Kártya által is fejlődik a hazai turizmus

A hazai turizmus helyzete a 2013-as esztendőben kedvezően alakult. Nőtt a vendégéjszakák száma és növekedést mutatott a belföldi turizmusból származó bevétel is. Mindez a szépkártya elterjedésének is köszönhető.

Népszerű az online szállásfoglalás, SZÉP Kártyával is

Nagy népszerűségnek örvendenek a kuponos oldalak, az akciós, online szállásfoglalást kínáló portálok. Az ajánlatok között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is szerepelnek. A tavalyi évben az apartmanok, vendégházak voltak a legkeresettebbek.

Állatkerti éjszakák tavasztól őszig

Az éjszakai kalandokat kedvelő látogatókat ismét várja tavasztól őszig a Fővárosi Állat- és Növénykert. A különleges kiránduláshoz a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is megvásárolható a belépőjegy, akár az egész családnak.

Vadásszon pecséteket, fogyasszon falusi ízeket

Pecsétgyűjtő akciós kampányba kezdett a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete. Fedezzük fel a hamisítatlan hagyományos ízeket, a vidék, a kis falvak hangulatát! Méltán híres elfogadóhelyek a falusi turizmus szolgáltatók között is!

E-számlát kaphatnak az OTP SZÉP Kártyások

Ez év elejétől az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok, a kártyaelfogadó szolgáltatók, valamint a munkavállalók számára is elérhető az elektronikus formátumú számlázási rendszer. A Szépkártyás ügyfelek a Pénztárszolgáltató honlapján állíthatják be, ha e-számlát kérnek.

Ötödével nőtt egy év alatt a K&H SZÉP Kártya birtokosok száma

A K&H SzépKártya már több mint százezer zsebben megtalálható, mivel egy év alatt ötödével nőtt a kártyabirtokosok száma. A kártyát használók között a legnagyobb népszerűségnek továbbra is a vendéglátás zseb örvend.

Hű társunk a SZÉP Kártya Torkos Csütörtökön is

Indul az online asztalfoglalási rendszer a március 6-án, kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Torkos Csütörtökre. A féláras torkoskodáshoz a SZÉP-Kártya vendéglátás alszámla idén is tökéletes társunk lehet.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10