SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
Valódi sikerek a hazai turizmusban a SZÉP Kártyával

Egyértelmű sikereket produkál a hazai turizmusban a SZÉP-Kártya. Valódi húzóerővé vált. A számadatok azt mutatják, hogy növekedés tapasztalható a belföldi vendégéjszakák, a vendégek számában, és a bevételek is emelkedtek.

Megújult a SZÉP Kártyát is elfogadó Egri Termálfürdő

Új élményelemek, bébimedence és hárompályás csúszdarendszer is várja a vízimádókat a megújult Egri Termálfürdőben. A fürdőkomplexum mindhárom kibocsátó SZÉP Kártya elfogadóhelyei között megtalálható, és egész évben várja vendégeit.

Állatkertek éjszakája augusztusban, akár SZÉP Kártyával

Második alkalommal kerül megrendezésre az ÉjszakáZOO, vagyis az Állatkertek Éjszakája. 2013. augusztus 30-án országszerte 12 állatkert várja hosszabbított nyitva tartással a látogatókat. A legtöbb állatkert a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel.

Közkedvelt juttatás a SZÉP Kártya 2013-ban

Az Erzsébet utalvány mögött a SZÉP-Kártya a második a béren kívüli juttatások népszerűségi listáján. A munkavállalók 70 százaléka részesül valamilyen cafeteria juttatásban. Pihenőkártyát minden negyedik munkavállalónak biztosít a munkáltatója.

Táborozás SZÉP Kártya egyenlegből

A SZÉP Kártya felhasználási körének bővülése talán sokaknak kínál megoldást a nyárra. A plasztik szabadidő alszámla kerete ugyanis felhasználható nyári táborok díjának rendezésére is. Elsősorban sport táborok élnek a lehetőséggel.

Rövidesen indul a 2020-as SZIGET Fesztivál

Minden idők egyik leglátványosabb és legszínesebb fesztiváljával készülnek a SZIGET Fesztivál szervezői. 2020. augusztus 5-ig elővételben is lehet akár SZÉP Kártya szabadidő keretből is jegyet váltani.

A Csárda Napokon érdemes felfedezni a vidék ízeit

A hagyományokra is hangsúlyt helyező, egyedi hangulatú falusi turizmus népszerűsítése fontos. A Falusi Turizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) fontosnak tartja, hogy a falun levő szállásadók is csatlakozzanak az elfogadóhelyek körébe.

Vízzene Fesztivál Tatán, SZÉP Kártyával

Mesés környezetben ad otthont a 2020-as Víz, Zene, Virág Fesztiválnak Tata. Remek koncertek, sport- és gyermekprogramok várják az egész családot. Belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is lehet vásárolni.

Kutatási eredmények beszélnek a Pihenőkártya népszerűségéről

A különböző cafeteria elemek közül a SZÉP-Kártya népszerűsége fokozatosan erősödik. A juttatást biztosító munkáltatók közül egyre többen választják ezt a lehetőséget. A plasztik a statisztikák szerint az építőiparban a leggyakoribb.

Rockmaraton idén is a Malomvölgyben

Július elején újra feldübörög a rock a pécsi Malomvölgyben. A Rockmaraton fesztiválon remek zenekarok, jó zenék, finom sörök és szép rocker lányok színesítik a programot. Belépő SZÉP Kártyára is váltható!

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10