SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Big Mac Menü SZÉP Kártyára a Mekiben!

A McDonald’s gyorsétterem-hálózat is csatlakozott az OTP szépkártya elfogadóhelyek köréhez. Már százezren fizethetnek meleg étkezést biztosító különböző elfogadó helyen a vendéglátás alszámláról. A Meki bekapcsolódása nem meglepő, már több neves ételfutár szolgálat is Széchenyi kártyázik.

SZIGET-elj SZÉP Kártyával!

A SZIGET belépője februártól már a Széchenyi pihenőkártya használatával is megvásárolható. A szabadidő, rekreáció alszámlára 75 ezer forint tölthető évente. Ebből kulturális rendezvények, egészségmegőrző szolgáltatások, valamint szálláshely-szolgáltatás is téríthető.

Napról napra több a SZÉP Kártya elfogadóhely

A Széchenyi Pihenő Kártya, azaz SZÉP Kártya elfogadóhely bővülése dinamikus növekedést mutat. Az év eleji ötezerhez képest, egy hónap után már több mint 7600-ra nőtt. Nyárra akár húszezer további csatlakozni kívánó elfogadóhelyre lehet számítani.

A cafeteria mellett döntöttek a munkáltatók

A cafeteria-rendszer változásai és a közterhek emelkedése miatt kérdéses volt, hogy 2012-ben a munkáltatók milyen döntést hoznak. Az elmúlt időszak bizonyítja, hogy a SZÉP Kártya és az Erzsébet-utalvány sikeres lesz.

Erős kezdést produkált az OTP SZÉP Kártya

Hatalmas lépésekkel tör előre az OTP SZÉP Kártya, ugyanis az elmúlt három hónap során háromszorosára nőtt az elfogadóhelyek száma. Szakértők a növekedés ütemének további gyorsulására számítanak, ugyanis a kártyával igénybe vehető szolgáltatások köre kibővült.

SZÉP Kártya a vendéglátás szolgálatában

A Széchenyi Pihenő Kártya = Szép kártya VENDÉGLÁTÁS alszámlájára 2012-ben évi 150.000 Ft tölthető, melynek elfogadásában az étkezési szolgáltatást nyújtó elfogadóhelyek (pl. az éttermek, pizzériák) érdekeltek elsősorban, de tudni kell, hogy szállás is fizethető vele.

A SZÉP Kártya 2012. cafeteria zászlóshajója

A Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) a párhuzamosan futó kampányoknak köszönhetően egyre ismertebbé válik, társadalmi elfogadottsága is jó úton halad. Ez még tovább fogja generálni az elfogadóhelyek számának eddig is intenzív növekedését.

Itt a SZÉP (Széchenyi Pihenő Kártya)

A Széchenyi Pihenő Kártya bevezetése gőzerővel folyik, az elfogadóhelyek száma napról napra nő. A SZÉP Kártya használói (munkavállalók és közeli hozzátartozóik) örülhetnek, hisz a 2012. évi turisztikai főszezonra már széles körben használható lesz a legújabb béren kívüli juttatás.

SZÉP Kártya az Üdülési csekk utódja (1. rész)

Jó hír a munkavállalóknak: A 2012-es nyári főszezonban már használható Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP- Kártya) az üdülési csekk kivezetése után egy új lehetőség, hogy a munkáltató finanszírozza a nyaralásunkat és a hobbinkat. A kormány döntött a Szép kártya felhasználásának kibővítéséről, így írásunkban a két béren kívüli juttatás egyes elemeit hasonlítjuk össze.


Notice: Undefined offset: 329 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/hirek.php on line 115
29 30 31 32
33