SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
Stresszoldó wellness SZÉP Kártyával Zalaegerszegen

Új wellness részleggel gazdagodott a patinás zalaegerszegi Arany Bárány Hotel. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható szálláshely egész évben várja pihenőkártyával rendelkező vendégeit is.

Lesznek-e még kedvezőbbek a SZÉP-Kártya közterhei?

A Széchenyi Pihenő Kártya kedvező adózási feltételekkel adható béren kívüli juttatás. A SZÉP Kártya közterhei 2012-ben módosultak. Most felmerült a lehetőség, hogy bizonyos esetekben a juttatás teljesen köztehermentessé váljon.

Borban az igazság – SZÉP őszi programokkal

A jó borok, a derű és vigasságok időszaka köszönt be az ősz során. A hazai turisztikai régiók nagyszerű rendezvényekkel, gasztronómiai és borkínálattal, a szépkártya elfogadóhelyek pedig akciós ajánlatokkal várják a kirándulókat, pihenni vágyókat.

A SZÉP-kártya is hozzájárult az idei szezon sikeréhez

A hazai turizmusban idén nyáron pozitív eredményeket tapasztalhattak meg a szakemberek. Nőtt a belföldi szálláshelyek forgalma és a hazai vendégek száma is. A SZÉP Kártya használatában is jelentős növekedés volt megfigyelhető.

Megelőzés wellness kezelésekkel, SZÉP Kártyára

Egy jól sikerült nyaralás testi-lelki felüdülést is jelent. A dolgos hétköznapokba való visszatérést követően, az őszi-téli hónapokban szervezetünket a SZÉP Kártya egyenleg segítségével egy gyógyító, frissítő hatású wellness hétvégével is megóvhatjuk.

Utolsó menet a Vidámparkban, akár Szép Kártyával

A 175 éves Vidámpark, Budapest egyik kultikus szórakoztató létesítménye 2013. október 1-jétől bezár. Érdemes kihasználni a lehetőséget, és egy utolsó menetre betérni a legendás játékokhoz. A belépőt mindhárom SZÉP-Kártya szabadidő alszámlára meg lehet váltani.

Vizek Házai - Fürdőkultúra SZÉP Kártyával

A Budapesti Víz Világtalálkozóhoz kapcsolódó rendezvénysorozat várja a látogatókat. Régi és szép budapesti gyógyfürdőink máskor zárt helyiségei nyílnak meg a vendégek előtt. A belépés ingyenes, fürdőbelépőt azonban már SZÉP Kártya egyenlegből is vásárolhatunk.

Felpörgött az OTP SZÉP Kártya augusztus huszadikára

A 2013-as év hosszú hétvégéi során az OTP SZÉP-Kártya forgalma jelentős növekedést mutat a tavalyihoz képest. Idén három hosszú hétvége során közel 2 milliárd forintot költöttek az OTP Szépkártyás ügyfelei az elfogadóhelyeken.

Sokszor használják a SZÉP Kártyát a Balatonon

A nyári szezon nagyon mozgalmasra sikerült a Balaton körül. Köszönhető ez a kiváló nyaralóidőnek, és az egyre tudatosabb SZÉP-Kártya használatnak is. Bár a nyár véget ért, az őszi időszak is rengeteg remek programot tartogat.

SZÉP Kártyával teltház a hosszú hétvégén

A hosszú hétvége szinte minden szálláshelyen teltházas forgalmat produkál. A vendégek közül nagyon sokan választják fizetőeszközként a SZÉP Kártya egyenlegüket. A Pihenőkártya népszerűsége nőtt, a kártya rugalmasabbá és átjárhatóbbá vált.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10