SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
Lendületesen kezdett a belföldi turizmus 2014-ben

Jól indult a 2014-es év a belföldi turizmusban érdekeltek számára. Az első negyedév máris 15 százalékos növekedést mutatott. Mindez a kedvező, enyhe időjárásnak és a pihenőkártya felhasználásának is köszönhető.

Továbbra is kedvelik a SZÉP Kártyát

A juttatások között továbbra is népszerű az Erzsébet utalvány és a SZÉP Kártya. A vállalkozások közel fele nyújt cafeteriát dolgozói részére. A SzépKártya elfogadóhelyek kedvező ajánlatokkal várják a kártyabirtokosokat országszerte.

Garantált élmények és hosszabb szezon a Tisza-tónál

Garantált élményekkel, változatos és színvonalas programokkal, a Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyek akciós ajánlataival is várja látogatóit a meghosszabbított szezont kezdő Tisza-tó és környéke. Egész évben irány a természet!

SZÉP Kártya akció segít felhasználni a lejáró egyenleget

Hamarosan lejár a 2012-ben utalt cafeteria keret. Az OTP Pénztárszolgáltató és a Danubius Hotels Group szépkártya akcióval várja a kártyabirtokosokat. Kedvezménykuponok, 10-20 %-os akciós ajánlatok és ajándék wellness hétvége is található az ajánlatok között!

A Balatoni régió SZÉP reményekkel várja a nyarat

A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkára, Horváth Viktória a SZÉP Kártya jelentőségét méltatta a Balaton szezonnyitó koszorúzásán. Az NGM a tavalyihoz hasonló bevételekre számít a régióban.

Napok maradtak a 2012-es SZÉP Kártya felhasználásához

Ön is érintett? Van 2012-ből megmaradt juttatási összeg a SZÉP-Kártya egyenlegén? Ne hagyja elveszni! Előleg, foglaló, valamilyen szolgáltatásra szóló ajándékutalvány is fizethető a tavalyelőtt érkezett cafeteriából!

Nyereményjáték az OTP SZÉP Kártyásoknak

Új játékon tehetik próbára szerencséjüket a Széchenyi Pihenőkártya birtokosok. A Pénztárszolgáltatónál regisztrált tagok az április 22-től június 22-ig tartó kampány során wellness hétvégéket nyerhetnek, egy kattintásért cserébe.

Ünnepi pörgés, extra kedvezmény az OTP SZÉP Kártyánál

Idén húsvétkor több mint 560 ezer forintot költöttek az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok a szolgáltató elfogadóhelyeken. Ez a tavalyi időszakhoz képest 50 százalékos növekedés. Extra kedvezmény várja az OTP SzépKártyásokat!

Minden igényt kielégítő gyógyítás Hévízen, akár SZÉP Kártyával

Hévíz az ország egyik legjelentősebb fürdővárosa. Gyógyvize és klímája révén rengetegen találnak enyhülést panaszaikra. A fürdőkbe már bármely SZÉP Kártya alszámla keretéből lehet belépőjegyet vásárolni!

300 - Múzeumtúra Magyarországon

2014. május 31-ig tart a Mozaik Múzeumtúra. Az ország 300 múzeuma és tárlata szemet gyönyörködtető kiállításokkal és játékkal is várja a látogatókat. Múzeumi belépőjegyet a SZÉP Kártya szabadidő alszámla egyenlegből is vásárolhatunk.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10