SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
329 találat További híreink rovatban
A SZÉP Kártya adózása 2015-ben

A Parlamentnek benyújtott adótörvény javaslatban a béren kívüli juttatásoknál növekvő közterhekről olvashatunk. A kedvezményes cafeteria elemek, így a SZÉP Kártya adózása 2015-ben úgy változik, hogy tovább emelkedik a fizetendő egészségügyi hozzájárulás mértéke.

Viszi a prímet a vendéglátás alszámla

Szép eredményeket könyvelhet el az MKB, ugyanis 135 ezer kártyabirtokos 16 ezer szolgáltató elfogadóhelyen tudja felhasználni béren kívüli juttatását. Továbbra is jelentős népszerűséggel bír a vendéglátás alszámla.

Rekordok a hazai turizmusban

Az idei év első hét hónapjában rekord adatokat könyvelhettek el a turizmusban dolgozó szakemberek. Átadták az egymilliomodik Szép Kártyát, és az elfogadóhelyek az év ezen időszakában már közel tízmilliárd forintos forgalmat tudhatnak magukénak.

Egymillió SZÉP Kártyás munkavállaló

Már egymillió SzépKártya van forgalomban, ami azt jelenti, hogy minden negyedik munkavállaló kap Pihenőkártyát. A plasztikra évről évre egyre több pénzt töltenek fel a munkáltatók.

Nem fürödtünk be a SZÉP Kártyával

A hazai gyógyfürdők népszerűsége határon innen és túl egyaránt jelentős. Húsz százalékkal nőtt a fürdők vendégforgalma. Ugyanilyen arányban emelkedett a SZÉP-Kártya használata is, mióta mindhárom zsebből lehet fürdőbelépőt váltani.

Visszautalt SZÉP Kártya egyenlegek

2014. június 30-ig bezárólag visszautalásra kerültek a 2012-ben átutalt, ámde a kártyabirtokosok által fel nem használt SZÉP-Kártya egyenlegek. A bankoktól visszautalt összegeket a munkáltatóknak egyéb bevételként kell elkönyvelniük. A juttatás után kifizetett SZJA-t és EHO-t a munkáltatók nem igényelhetik vissza.

SZÉP-Kártyával fogjuk a halakat is

A horgászat hazánkban komoly népszerűséggel bír, és nő a külföldről érkezők érdeklődése is. A horgászturizmus fellendülésének egyik jelentős pontja, hogy a SZÉP Kártya egyenlegéből már horgászjegy, bérlet is vásárolható.

A SZÉP-Kártya adja a belföldi turizmus lendületét

A hazai turizmus egyik legfőbb mozgató rugója a szépkártya lett. A nyaralni vágyók közül egyre többen fizetnek a pihenőkártyával. A nyári szezon legnépszerűbb települései között a Balaton környéki városok és további fürdővárosok szerepelnek.

Sokat dolgoznak az OTP SZÉP Kártyák

A szépkártya a hazai munkavállalók egyik legjelentősebb segítségévé vált a pihenést illetően. Kedvelt úti cél idén is a Balaton, a régióban akár három milliárd forintot is elérheti a Széchenyi pihenőkártya forgalom.

Csinálják a fesztivált Közép-Dunántúlon

Számos kiváló rendezvény, változatos fesztiválok várják a Közép-Dunántúl térségébe látogató turistákat. A szépkártya elfogadóhelyek akciós ajánlatai és a sokféle program élményekben gazdag nyarat ígér.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10