SZÉP Kártya hírek
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
174 találat További híreink rovatban
Újabb remek évet zárt a SZÉP Kártya

A SZÉP-Kártya felhasználása szempontjából a 2013-as esztendő is kiválóan alakult. A kártya belföldi turizmusra gyakorolt jótékony hatását jól mutatják a számadatok. Az is látható, hogy a kártyabirtokosok egyre tudatosabban élnek a lehetőségekkel.

Évzáró pihenés belföldön SZÉP Kártyával

Közeleg az év vége, sokan szeretnék az otthonuktól távol köszönteni az újesztendőt. Ezt mutatják az eddigi szállásfoglalási adatok. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek is sokféle ünnepi akcióval, kedvező ajánlatokkal készülnek országszerte a karácsonyra, illetve 2014-re.

A SZÉP-Kártya felhasználása munkahelyváltás esetén

A munkáltató által adható egyik béren kívüli juttatási forma a SzépKártya. Kibocsátásának általános szabályairól és elfogadásának feltételekről kormányrendeletek születtek, míg az adott munkáltató a juttatás részleteiről a cég cafeteria szabályzata dönt.

Tartja piacvezető szerepét az OTP

Az OTP SZÉP Kártya továbbra is a legnagyobb piaci részt, 75%-ot tudhatja magáénak. 700 ezer felé közelít a kibocsátott kártyák száma, és több mint negyvenezer felhasználási lehetőség várja a kártyabirtokosokat országszerte.

Hölgyek a középpontban a Lukács Fürdőben

Hagyományteremtő szándékkal Női napot tart a Szent Lukács Gyógyfürdő 2013. november 22-én. A fürdő kedvezményes és térítésmentes szolgáltatásokkal várja ezen a napon a hölgyeket. Fürdőbelépő a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról váltható!

Mentőöv a SZÉP Kártya a vidéki vendéglátásnak

A hazai vendéglátásnak és a vidéki vendéglátóegységeknek hathatós segítséget nyújt a szépkártya program. Az elfogadóhelyek közé csatlakozott vidéki éttermek házias, hungarikumnak számító ízekkel, ételekkel, kedvező árakkal várják vendégeiket.

SZÉP őszi programok a Múzeumokban

Az őszi, gyakran egyre kedvezőtlenebbé váló időjárás rányomja bélyegét a hangulatunkra. Szerencsére remek programokkal tehetjük szebbé ezt az időszakot. Orchidea kiállításra és adventi vásárra invitálnak a fővárosi múzeumok. Belépő a SZÉP Kártya keretből váltható.

Ön mivel javítaná a hazai turizmust?

A NGM örömmel tájékoztatta a belföldi turizmus szakmai képviselőit arról, hogy az ágazat mutatói folyamatosan pozitív irányba mutatnak. Mindez nagyrészt a SZÉP Kártya elterjedésének is köszönhető, de további fejlesztési javaslatokat vár a minisztérium.

A fürdőkultúra népszerűsítését segíti a SZÉP-Kártya

Október második hétvégéjén kerül sor a Magyar Fürdőkultúra Napja című rendezvényre, melyet a Magyar Fürdőszövetség koordinál. A fürdőkbe szóló belépőjegyeket mindhárom SZÉP Kártya alszámla keretéből meg lehet vásárolni.

Így teljesített a SZÉP Kártya az év első nyolc hónapjában

Az idei nyári adatok jelentős bevétel növekedést mutatnak, a SzépKártya felhasználásban pedig egyre nagyobb tudatosság figyelhető meg. A kártyabirtokosok 2013 nyarán mintegy 26 milliárd forintot költöttek a cafeteria keretből.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10