Hír

VIP wellness a Gellért fürdőben

A Gellért Fürdő különleges wellness szolgáltatásai, a szauna szeánsz alkalmak és VIP-masszázs lehetősége a SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretére is igénybe vehetők. A Gellért egyaránt megtalálható az OTP, a K&H és az MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

A budapesti Gellért Fürdő színvonalas wellness szolgáltatásai a SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs alszámla keretének terhére is igénybe vehetőek. A felfrissülni, regenerálódni vágyók számára a fürdő újabb és újabb különlegességekkel készül. A fürdőbe a belépőjegy a kártyával megvásárolható.

Május 5-től minden hétvégén különleges hangulatú és aromájú Szauna Szeánszok várják a látogatókat. A vendégek minden szombaton és vasárnap, délután fél egytől este nyolc óráig többféle, szaunamester által irányított, különleges aromájú szauna alkalmakon vehetnek részt. A közel negyed órás alkalmak során epres-pálinkás, mézes, frissítő nyírfás, valamint tejszínes-sós és ún. fantazmagora szeánszok aromáját élvezhetik a szaunázó vendégek.

A Gyógyfürdő újra a vendégek rendelkezésére bocsátja a termál díszkád által nyújtott, hangulatos és szeparált fürdőzési lehetőséget. Ezt a kétórás programot pároknak kínálják, melynek keretében a fürdőző és szaunázó egy elkülönített, meghitt környezetben pihenhetnek.

A szabadidő és a megújulás színvonalas eltöltését segítheti elő a Gellért Fürdő VIP-masszázs nevű wellness szolgáltatása is. A szolgáltatást választó vendégek egy órás masszázs terápia közben, exkluzív környezetben pihenhetnek és lazulhatnak el.

A SZÉP Kártya szabadidő és rekreációs alszámla segítségével nem csak a hétvégi, különleges programokat lehet igénybe venni. A különböző wellness és gyógyászati szolgáltatások egyaránt várják a vendégeket a hét minden napján. A Szent Gellért Gyógyfürdő szolgáltatásai a három kártyakibocsátó pénzintézet, így a K&H, az OTP és az MKB SZÉP Kártya birtokosai számára egyaránt elérhetőek.

További cikkeink: