Hír

Világsztárok koncertjei 2014-ben, SZÉP Kártyával

Az idei esztendő is remek szabadidős programokat, koncerteket és fesztiválokat tartogat. Könnyűzene, komolyabb műfaj, sport vagy színház, wellness vagy gyógyfürdő, a SZÉP Kártya 2014-ben is tökéletes társunk lesz!

Az idei évben is változatos programok teszik színesebbé a szabadidő eltöltését. 2014-ben is lesznek remek könnyűzenei koncertek neves világsztárokkal, és a hazai előadók is számos koncerttel örvendeztetnek meg bennünket. Emellett természetesen idén is várnak a már jól megszokott fesztiválok az ország számos pontján.

Mindezekhez pedig tökéletes társunk lehet a Széchenyi Pihenő Kártya. A SZÉP Kártya szabadidő alszámla kerete ugyanis tökéletesen alkalmas a fesztiválbelépők és a koncertjegyek megvásárlásához.

Hazánkba látogat többek között Robbie Williams, a Deep Purple, David Guetta, valamint Pat Metheny és Peter Gabriel is. A hazai előadók közül is sok nevet felsorolhatnánk a különböző stílusokból. Színpadra lép az EDDA, Koncz Zsuzsa, a Tankcsapda, a Tátrai Band, továbbá a Kispál és a Borz is visszatér.

A helyszínek között a Papp László Budapest Sportaréna, a MÜPA, a Petőfi Csarnok és az A38 hajó is megtalálható. A már jól bevált fesztiváloknak – szokás szerint – Sopron, Zamárdi, Tokaj-Hegyalja és a Hajógyári Sziget biztosítja a helyszínt.

A programok egész évre biztosítják a szórakozást, a változatos időtöltést. Természetesen, a SZÉP Kártya szabadidő alszámla szálláshely-költségek fedezésére is alkalmas, éppúgy, mint a vendéglátás és a szállás zseb.

Az idei esztendőben is lesznek hosszú hétvégék, és sokan választják valamelyik fürdővárost, vagy wellness szállodát egy pihentető hétvégi kikapcsolódáshoz. A kártya felhasználásával kapcsolatosan hasznos információ, hogy az utalványkártyára 2012-ben átutalt cafeteria keret 2014. május 31-ig használható fel. A határidőig fel nem használt összeget a kártyát kibocsátó pénzintézet a munkáltató számára visszautalja.

További cikkeink: