Hír

Utolsó menet a Vidámparkban, akár Szép Kártyával

A 175 éves Vidámpark, Budapest egyik kultikus szórakoztató létesítménye 2013. október 1-jétől bezár. Érdemes kihasználni a lehetőséget, és egy utolsó menetre betérni a legendás játékokhoz. A belépőt mindhárom SZÉP-Kártya szabadidő alszámlára meg lehet váltani.

Budapest központjának egyik kultikus szórakoztató létesítménye, a Budapesti Vidámpark 175 évnyi működés után, 2013. szeptember 30-án este végleg bezárja kapuit. Addig azonban mindenkinek javasolják, tegyen még egy utolsó menetet, egy utolsó kört a park nagy múltú játékain. Akár éjszaka is!

A hullámvasút, az Europa Nostra díjjal is kitüntetett lovas körhinta, a dodzsem tetőszerkezete, valamint több másik, műemléki védettséget élvező játék eredeti helyén marad, a területet a Fővárosi Állatkert kapja meg. Ebben a hónapban még megcsodálhatjuk a Vidámpark teljes pompáját. A játékok, élményelemek mellett, a körhinta csarnokában különleges tárlaton is részt vehetünk. Itt a Vidámpark múltját, a legérdekesebb eseményeket és különböző izgalmas kulisszatitkokat ismerhet meg a látogató.

Azt is megtudhatjuk, mi volt a kedvenc játék a park megnyitásakor, és számos legenda is megelevenedik a vendégek előtt. A Vidámpark történetét bemutató, képekkel teli emlékkönyvet is megvásárolhatjuk a kiállítás helyszínén.

A Vidámpark a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható. Mindhárom kártyakibocsátó adatbázisában megtalálható, így a Pihenőkártya szabadidő alszámláját a K&H, az OTP és az MKB SZÉP Kártyás ügyfelei is használhatják belépőjegy vásárlására.

A park több mint harminc játéka várja még ebben a hónapban, akár éjjel két óráig az élményfüggőket. Extrém játékok és a már jól megszokott élményelemek tehetik színessé az októberig hátra lévő napokat. SZÉPkártyát a zsebbe, és tegyünk még egy utolsó kirándulást a Vidámparkban!

További cikkeink: