Hír

Ünnepi pörgés, extra kedvezmény az OTP SZÉP Kártyánál

Idén húsvétkor több mint 560 ezer forintot költöttek az OTP Széchenyi pihenőkártya birtokosok a szolgáltató elfogadóhelyeken. Ez a tavalyi időszakhoz képest 50 százalékos növekedés. Extra kedvezmény várja az OTP SzépKártyásokat!

Az ünnepi és hosszú hétvégék során egyre többen döntenek úgy, hogy otthonuktól távol pihennek. Az idei húsvéti három nap során most is sokan utaztak el az országban található SzépKártya elfogadóhelyek valamelyikére. Az OTP Pihenőkártyások ezen a hétvégén több mint 560 ezer forintnyi forgalmat bonyolítottak. Ez 50 százalékkal több, mint a tavalyi húsvéti hétvége költése. Az OTP Pénztárszolgáltató adataiból az is kiderül, hogy a kártyabirtokosok egy átlagos hétköznap során közel 100 millió forintot használnak fel.

Jelenleg közel 740 ezer darab OTP SZÉP Kártya tulajdonost számlál a pénztárszolgáltató. A munkáltatók 2014. március végéig több mint 120 milliárd forintot utaltak az utalványszámlákra. Ebből megközelítőleg 100 milliárd forintot fel is használtak már a kártyabirtokosok.

Az OTP továbbra is őrzi piacvezető pozícióját, a forgalom 75 százaléka náluk realizálódik. Országszerte több mint 42 ezer elfogadási lehetőség várja a SZÉP-Kártyával rendelkező dolgozókat és családtagjaikat. Több mint 12 ezer szálláshelyen, 16 ezernél is több vendéglátóhelyen, és majdnem 15 ezer szabadidő és rekreációs szolgáltatást nyújtó elfogadóhelyen lehet fizetni a cafeteria keretből.

Az OTP-s plasztik birtokosai további kedvezményekhez is hozzájuthatnak. Azoknak, akik még 2012-ben utalt cafeteria kerettel is rendelkeznek, fontos határidőt is szem előtt kell tartaniuk. 2014. május 31. után lejár a 2012-ben érkezett juttatási keret felhasználhatósága. A Danubius Hotels most extra, 30 százalékos kedvezménnyel várja azokat, akik OTP SZÉP Kártyájukkal május 31-ig lefoglalják, és kifizetik a szállásukat, mely akár idén decemberre is lefoglalható. Az extra kedvezményről, az akcióban részt vevő szállodákról a www.otpszepkartya.hu portálon, valamint a Danubius Hotels oldalain is tájékozódhatnak a kártyabirtokosok. A foglalás során a kedvezményt a promóciós kód segítségével lehet érvényesíteni.

További cikkeink: