Hír

Ünnepel a Debreceni Aquaticum

10 éve várja vendégeit Debrecenben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A tíz éves évforduló alkalmából – az akció visszavonásáig – a tíz évvel ezelőtti jegyárakon lehet látogatni a létesítményt. A fürdőbe a SZÉP Kártya alszámláiról is lehet belépőt venni!

10 éves a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. Múltat idéző jegyárak, jövőt mutató élményelemek, kiváló programok és rengeteg színvonalas szolgáltatás várja a fürdővendégeket. Az élményfürdő ráadásul megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is, így a pihenőkártya keretéből is lehet belépőjegyet váltani. Idén nyár óta pedig erre bármelyik alszámla igénybe vehető!

Az Aquaticum Debrecen egész évben nyitva áll a fürdővendégek előtt. A komplexum a legkisebbektől az idősebb korosztályig, fitteknek és gyógyulni vágyóknak egyaránt ideális helyszínt biztosít a kikapcsolódásra. A piciket bébimedence várja, a nagyobb gyerekeknek gyermekjátszó, vízicsopper és sok egyéb élményelem garantálja a remek hangulatot. A felnőttek a szaunacentrumban, vagy a thai masszázscentrumban frissülhetnek fel.

A fürdőben novemberben éjszakai fürdőzés is várja a vendégeket. A program november 16-án esedékes, a fürdővendégek este 7 és éjjel 1 óra között lubickolhatnak az élményfürdőben. Az éjszakai fürdőzés keretében különböző szauna-programokon is részt lehet venni. A hangulat minden értelemben a tetőfokára hág – nem érdemes kihagyni!

A négycsillagos debreceni Aquaticum Termál és Wellness Hotel ünnepi ajánlatai és csomagajánlatai kedvező árfekvésű szálláslehetőségeket kínálnak. Gyermekbarát szolgáltatásai mellett ideális családi programokat vehetnek igénybe a kisgyermekekkel érkezők. A hotelhez közel is található játszótér, és a Nagyerdei Kultúrpark állatkertje és vidámparkja is vidám perceket ígér.

Címkék:
szabadidő fürdő

További cikkeink: