Hír

Ünnep és nyári időszámítás SZÉP Kártyával

Közeledik a tavaszi szünet, a húsvét, és március 31-én az órákat is előbbre kell állítani. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek sokféle ünnepi ajánlattal várják a kártyabirtokosokat országszerte.

Közeledik a március vége, amely idén több szempontból is jelentős. Március 31-én és április 1-jén lesz húsvét ünnepe. Emellett húsvétvasárnap hajnalban lesz esedékes a tavaszi óraállítás. A nyári időszámítás szerint március 31-én hajnali 2-ről 3-ra kell előbbre állítani az órákat. Bár emiatt picit kevesebbet alhatunk, cserébe tovább lesz világos esténként, és még több szabadtéri programot vehetünk igénybe. Ehhez, a SzépKártya mellett remélhetőleg az időjárás is partner lesz!

Azoknak, akik nem otthon töltik az ünnepet, sokféle programmal kedveskednek remek árakon az elfogadóhelyek. A SZÉP Kártya húsvéti ajánlatok esetén is sokszínű időtöltést kínál. A választékban wellness hétvége, valamint az ünnephez kötődő népszokásokat kínáló változatos programok is megtalálhatóak.

A SzépKártya elfogadóhelyek száma folyamatosan emelkedik. A kínálatban nem csak ünnepi ajánlatok, hanem más akciós üdülési csomagok is várják a kártyabirtokosokat. A szolgáltatók által kínált lehetőségek, ajánlatok egyre változatosabbak. A szálláshelyek között pedig sokféle típus között válogathatnak az érdeklődők. Családias magánszállás, falusi turizmus, vagy több csillagos wellness szálloda egyaránt szerepel a kínálatban.

Érdemes ellenőrizni a Széchenyi Pihenő Kártya egyenlegét, és időben lefoglalni a szálláshelyet. A kártya segítségével előleg is fizethető, a foglaló küldéséhez az adott kibocsátó SZÉP-Kártya portáljának online felülete is segítségül hívható.

Töltse családjával a húsvéti ünnepeket, a tavaszi szünetet egy kicsit másként. Ne feledje, a szálláshely költségeit mindhárom alszámla egyenlegéből rendezheti. Éljen a cafeteria keret nyújtotta lehetőségekkel, fizessen a Pihenőkártya segítségével.

További cikkeink: