Hír

Újra Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán

Tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál 2013. április 19-21. között. A Gyulai Várfürdő is színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek már felkészültek!

Gyula ad otthont idén is a Kisüsti Pálinka Fesztiválnak 2013. április 19-21. között. Ezen a nemzetközi rendezvényen a finom párlatok mellett az ízletes lekvárok, gyümölcsborok és egyéb gyümölcskészítmények is versenybe szállnak. A fesztiválon hazai és külföldi termelők finomságait kóstolhatják meg a városba látogatók.

Az „ízletes hétvégi program” mellett április 17-20. között Történelmi Íjász Európa Bajnokság is zajlik a Gyulai vár körül és a Kastélykertben. Ezen kívül április 20-án a Dél-Alföldi Regionális Favágó Bajnokság versenyzőinek is szurkolhatnak a látogatók. A rendezvényen élő koncertek, népművészeti kiállítások, táncbemutatók és gasztronómiai különlegességek várják a fesztiválra érkezőket.

A programok között a család minden tagja talál kedvére valót. Gyula számos pontján várják különféle szolgáltatásaikkal vendégeiket a SZÉP Kártya elfogadóhelyek. A hétvégi programokhoz a szálláshelyet érdemes időben kiválasztani. A plasztik mindhárom zsebe felhasználható a szállás költségeinek rendezésére!

A Pálinkafesztivál által kínált lehetőségek mellett kellemes hétvégi kikapcsolódásban lehet részük azoknak is, akik a Gyulai Várfürdőt választják családi időtöltésnek. A családi élményfürdő a kisebbek számára csúszdáival és medencéivel kínál remek szórakozást. Az idősebbek részére a gyógyfürdő szolgáltatásai és a wellness lehetőségek biztosítják a tökéletes felüdülést. A fürdőhöz tartozó Szaunapark több kül- és beltéri szaunaházzal, hangulatos pihenősarokkal és minőségi szolgáltatásokkal várja a szaunázás szerelmeseit. A Várfürdő egész évben a pihenni, regenerálódni vágyók rendelkezésére áll.

További cikkeink: