Hír

Új felvonás a kikapcsolódásban – színházjegy SZÉP Kártyára

A SZÉP Kártya szabadidő, rekreáció kerete igazán tartalmas kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket biztosít. A kártya tulajdonosa többek között kedvenc darabjainak megtekintésével hódolhat a kultúrának, azaz akár színházjegy vásárlására is fordíthatja.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma folyamatosan növekszik és a szolgáltatási paletta is bővül. A legsokoldalúbb felhasználási lehetőséget a szabadidős, rekreációs szolgáltatások körét tartalmazó alszámla biztosítja. A szabadidőre fordítható keret ugyanis különféle egészségügyi, illetve egészségmegőrző szolgáltatáson túl kulturális, szórakoztató és sporttevékenységeket, valamint szálláshely-szolgáltatást is magába foglal.

A kulturális szolgáltatások között a rendelet az előadó-művészeti szolgáltatást is megnevezi. Ennek keretében lehetőség van a juttatási keret szabadidő alszámlája terhére színházjegyet is váltani.

A színházak közül a Városmajori Szabadtéri Színpad csatlakozott először a Pihenő Kártya partneri programjához. A Szabadtéri Színpad MKB SZÉP Kártya elfogadóhely lett.

Az OTP SZÉP Kártya segítségével színházi belépőjegyet a fővárosi Madách Színház, a Radnóti Színház, az Operett Színház, valamint a Gyulai Várszínház előadásaira lehet vásárolni.

A Madách Színház a K&H SZÉP Kártya tulajdonosokat is várja. A K&H Kártya használatával emellett a Bartók Kamaraszínházban, a Szegedi Nemzeti Színházban is lehet a juttatási keret terhére színházjegyet vásárolni.

További cikkeink: