Hír

Tovább dübörög az OTP SZÉP Kártya

Az OTP SZÉP Kártya egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Több mint kilencezer helyen, húszezer felhasználási lehetőséget biztosítanak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek a „kártyásoknak”. Az MKB és K&H bankkal történt megegyezésnek köszönhetően a terminálok már elfogadják egymás kártyáit.

Átlépte a kilencezret az OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma. Jelenleg már több mint húszezer féle felhasználási lehetőséggel számolhatnak az OTP Széchenyi Pihenőkártya tulajdonosai országszerte: 6000 szálláshely, 6700 szabadidő és rekreációs szolgáltatás és 7700 étterem, vendéglátóhely várja a kártyabirtokosokat. A kártya népszerűsége nem csak töretlen, hanem egyre inkább fokozódik.

Az elmúlt időszak adatai alapján bátran kijelenthetjük, hogy a Szépkártya az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma. Sokoldalú felhasználhatósága és praktikus plasztikkártya formája miatt is kedvelt elem mind a szolgáltatók, mind a munkáltatók és munkavállalók körében.

Az OTP SZÉP Kártyán az első használat előtt a kártyatulajdonosnak el kell végezni az aktiválás műveletét. Erre kizárólag telefonon van lehetőség, a SZÉP Vonalon: (06-1) 3-666-222. Online aktiválás nem megoldható. A későbbiekben a kártyabirtokosok a tranzakcióikat és a kártya egyenleg információit telefonon (SZÉP Vonal) és az interneten keresztül is figyelemmel kísérhetik.

A három alszámla közül jelenleg a legnagyobb népszerűségnek a vendéglátás alszámla örvend. Ez a zseb szolgál a melegétel-fogyasztás költségeinek térítésére, valamint az alszámla kerete szálláshely szolgáltatások finanszírozására is fordítható. Az OTP Pihenőkártya a különféle éttermeken túl már gyorsétterem-hálózatokban, pizzériákban, valamint ételfutár szolgálatoknál is használható a meleg ételek házhozszállításánál.

A kártya egyaránt használható POS terminálokon, valamint telefonos elfogadás és internetes felületen történő fizetés is lehetséges. A bankok közötti keresztelfogadás megoldását követően az OTP kártyája is akadálytalanul használható a K&H és az MKB SZÉP Kártya terminálok bármelyikén, és ez fordítva is igaz.

További cikkeink: