Hír

Torkoskodók, SZÉP Kártyára fel!

Idén is megrendezésre kerül a hatalmas népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök. Az akció keretében 50%-os kedvezménnyel fogyaszthatunk több száz vendéglátóhelyen, akár a szépkártya vendéglátás alszámla terhére.

Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű Torkos Csütörtök éttermi akció. Igaz, hogy ezúttal nem hamvazószerda után, hanem 2013. január 31-én várják vendégeiket az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek. Ráadásul, az éttermek közül sok a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható.

Miről is szól ez az alkalom? A programhoz csatlakozó éttermekben az étel- és italfogyasztás 50%-os akciós áron történik. Fél áron fogyaszthatunk akár kedvenc éttermünkben, vagy kipróbálhatunk valami különleges, exkluzív helyet, akár a SZÉP Kártya vendéglátás alszámla keretéből is! Már most is több száz vendéglátóhely között válogathatnak a torkoskodni vágyó vendégek, és a kínálat napról napra folyamatosan bővül.

Az akcióban részt vevő éttermekhez többféle asztalfoglalási lehetőség is rendelkezésünkre áll. Interneten online asztalfoglalásra, valamint telefonos foglalásra is van mód. Mindenképpen célszerű időben felvenni a kapcsolatot a kiszemelt étteremmel. A tapasztalat az, hogy évről évre egyre több vendéglátóhely csatlakozik a kezdeményezéshez.

A program az étel- és italfogyasztás mellett kedvezményes szállásfoglaláshoz is kapcsolódik. Lehetőség van ugyanis „Torkos Szállásajánlatok” közül is válogatni. Míg a Torkos Csütörtök akció célja a vendéglátóhelyek és az éttermi fogyasztás népszerűsítése, addig a Torkos Szállás a belföldi szálláshelyeket népszerűsíti. Ez az akció pedig a Szépkártya szálláshely alszámla keretének felhasználására ösztönzi a kártyabirtokosokat. A résztvevő szállás-szolgáltatók speciális, a Torkos Csütörtököt követő hosszú hétvégére vonatkozó ajánlatokkal várják a vendégeket.

További cikkeink: