Hír

Torkos Csütörtök kedvezményes szállás lehetőséggel

A Torkos Csütörtök újra több százezer embernek ad lehetőséget arra, hogy féláron egy igazán jót egyenek. Az élelmesebb éttermek már SZÉP Kártya elfogadásával is a vendégek kedvében járnak. A vendéglátás mellett helyenként kedvezményes szállás is foglalható.

A Torkos Csütörtök 2012-ben is megrendezésre kerül. A Magyar Turizmus Zrt. 2006-ban életre hívott kezdeményezése nagy sikernek és népszerűségnek örvend. A néphagyomány szerint Torkos Csütörtökön, a 40 napos húsvéti böjt kezdetének számító hamvazó szerda után, szabad volt a húsfogyasztás. Egyes helyeken a torkoskodás a farsang után maradt étkek elfogyasztására irányult.

A Torkos Csütörtök alkalmával országszerte több száz étterem kínálja finomabbnál finomabb fogásait 50%-os kedvezménnyel a torkoskodni vágyók részére. Évek óta több százezer ember keresi fel a csatlakozó éttermek valamelyikét, hogy fél áron fogyasszon az étlapról. A csatlakozó vendéglátóhelyek között neves éttermek és vendéglők egyaránt találhatóak.

Az idei évben a torkoskodást kedvezményes szállás kínálat kíséri. A Magyar Turizmus Zrt. ugyanis további akciókkal kedveskedik az éttermekbe ellátogató vendégek részére. A torkos vendég ugyanis éttermi számlájának megőrzésével, vagy az akciót ismertető szórólap felmutatásával minimum húsz százalékos kedvezménnyel foglalhat szállást vagy üdülési csomagot az akcióban részt vevő szálláshelyek egyikén.

A szállás lehetőségen túl további meglepetések és ajándék szolgáltatások várják a vendégeket. Az akció lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára, hogy felmérjék a nagyobb létszámban érkező vendégek fizetésekor a SZÉP kártyát használók arányát.

A Torkos Csütörtök révén nem csak testet, hanem szellemet is táplálhatnak a torkoskodó vendégek. Az akciónak köszönhetően az éttermi számla segítségével kedvezményes jegyvásárlásra van lehetősége az érdeklődőknek a szentendrei Száguldó Orfeum február 25-én látható előadására.

További cikkeink: