Hír

Tavaszköszöntő a tapolcai Malom-tónál

A Tapolca Tavasz nevű rendezvényt a Malom-tó mellett hagyományteremtő célból rendezik meg 2012. április 27. és május 1. között. A gasztronómiai és kulturális fesztivál mellett a város nevezetessége, a tapolcai Tavasbarlang is ideális kikapcsolódási lehetőség. A városban SZÉP Kártya elfogadóhelyek várják a vendégeket.

Újabb hosszú hétvége előtt állunk, és megint jobbnál jobb programok várják a kirándulni vágyókat és a SZÉP Kártya tulajdonosokat. Ilyen nagyszerű szabadidős program a Tapolca Tavasz névvel illetett, 2012. április 27. és május 1. között megrendezésre kerülő programsorozat is. A szervezők hagyományteremtő szándékkal gondolták ki ennek a különlegesnek ígérkező, gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatnak a menetét.

A Tapolcai Malom-tó csodás környezete és hangulata kiválóan alkalmas egy nagyszabású, minden korosztály igényeinek megfelelő, szabadidős programsorozatot rendezésére. A fesztiválhangulat keretében a bor, a gasztronómia és a kultúra szerelmeseit, valamint a városba látogató vendégeket népi- és kézműves vásár, bor- és pálinka-kóstoló, valamint ízletes, a környékre jellemző ételek kínálatával várják.

Tapolca többféle árkategóriában biztosít szálláshelyet az ide látogató vendégek részére. A városban egyaránt találhatóak MKB, K&H és OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek.

A tavaszköszöntő rendezvénysorozat keretében koncertek, gyermekprogramok és sokféle színes program tekinthető meg. Bohócelőadás, bábszínházi előadás, valamint bűvészbemutató is szórakoztatja a kisebbeket és nagyobbakat. A zenerajongók többféle műfaj képviselőinek muzsikáira szórakozhatnak. A Tapolca Tavasz blues-koncerrtel kezdődik, de könnyűzenei, alternatív és dixieland muzsikákat is lehet hallgatni a négy napos fesztivál ideje alatt.

Tapolca kiváló úti cél nem csak a hosszú hétvégék alkalmából. A Közép-Európában egyedülálló tapolcai Tavasbarlang is érdekes program lehet a kikapcsolódás keretében. Különleges hangulatú csónakázási lehetőség mellett a Tavasbarlang különlegesen tiszta és egyedi hatású levegője a légzőszervi betegségekre is jótékony hatást gyakorol.

Válassza bátran úti céljaként Tapolcát, és tartsa magánál a SZÉP Kártyát!

További cikkeink: