Hír

Tartalékolhatnak a K&H SZÉP Kártya tulajdonosok

A K&H SZÉP Kártya tulajdonosok nyugodtan tervezhetik akár a jövő évi nyaralást is a juttatási keretből. Mivel a K&H 2012-ben csatlakozott a kártyakibocsátók körébe, ügyfelei 2013. december 31-ig fizethetnek a pihenő kártyával. Az OTP és az MKB esetében idén lejár a 2011-ben feltöltött keret érvényessége.

A Széchenyi Pihenő Kártya rendszere 2011 nyarán indult útnak. A SZÉP Kártya működését felügyelő rendelkezés értelmében az adott évben biztosított béren kívüli juttatás a következő naptári év végéig érvényes. A K&H SZÉP Kártya tulajdonosokat ez a határidő ebben az évben még nem érinti, mivel a K&H 2012-ben csatlakozott az OTP és az MKB mellé.

Azok az OTP SZÉP Kártya és MKB SZÉP Kártya tulajdonosok, akik már 2011-ben is kaptak SzépKártya formájában béren kívüli juttatást, idén december 31-ig el kell költeniük a tavalyi keretet. Emellett ez a 2011-es juttatási összegre vonatkozó kikötés szerint csak szállás szolgáltatásra költhető.

A K&H Szépkártya tulajdonosoknak még rendelkezésükre áll az egész 2013-as esztendő is, így jó előre kalkulálhatnak, tervezhetnek az egyes alszámlák felhasználását illetően.

A 2011-es esztendővel szemben idéntől már három alszámára lehet ezt a cafeteria juttatást adni a munkavállalóknak. A három alszámla különböző nagyságú éves kerettel biztosít sokoldalú felhasználási lehetőséget a kártyabirtokosok számára. Idén a SZÉP-Kártya zsebeibe feltölthető éves maximális keret 450.000,- Ft.

A K&H SZÉP Kártya birtokosok országszerte már több mint tízezer elfogadóhelyen fizethetnek az utalványkártyájukkal. 5000 fölött van jelenleg a szállás szolgáltatást nyújtó K&H Szép Kártya elfogadóhelyek száma. A vendéglátás alszámla keretéből több mint 8000 helyen tudnak fizetni a szolgáltatóknál, míg a szabadidő alszámla keretét közel hétezer helyen költhetik el sokféle program választásakor.

További cikkeink: