Hír

Tájékoztató az OTP SZÉP Kártya programról

Az OTP volt az első SZÉP Kártya kibocsátó. Az elmúlt időszakban közel 600 ezerre nőtt a kártyabirtokosok száma. Az új partnerek számára készítette el legfrissebb tájékoztató anyagát az OTP Pénztárszolgáltató a SzépKártyával kapcsolatban.

A kezdetektől jelen van a Széchenyi Pihenő Kártya piacán az OTP Pénztárszolgáltató. Mára közel 600 ezer kártyabirtokost tudhat az ügyfelei között. Ez azt jelenti, hogy továbbra is egyértelmű vezető szerepet tölt be a kibocsátók piacán.

A már meglévő szerződött ügyfeleikhez folyamatosan csatlakoznak újabbak: munkáltatók és az elfogadóhelyek egyaránt. A Pénztárszolgáltató számára fontos a teljes körű információ-áramoltatás. Ennek érdekében aktualizálta, frissítette a SZÉP Kártyával kapcsolatos munkáltatói tájékoztatót. A dokumentum bemutatja a népszerű cafeteria-elemet, valamint arról is tájékoztatást ad, miért éri meg a munkáltatónak az OTP Pihenőkártyát béren kívüli juttatásként biztosítani. A tájékoztató a szerződéskötés folyamatát nem csak leírja, de látványos, könnyen áttekinthető buborék-ábrával is szemlélteti.

A munkáltatói tájékoztató a leendő kártyabirtokosok számára is tartogat hasznos információkat. A SzépKártya használatát, a plasztikkal történő fizetési módokat is bemutatja, valamint részletezi az egyes alszámlák által igénybe vehető szolgáltatások körét.

Az utalványkártya három alszámlájára utalható maximális keretről is tájékoztatást kaphatnak a munkáltatók, kártyabirtokosok. A főkártya mellé társkártya igényelhető, melyet a közeli hozzátartozók kaphatnak meg. Mind a főkártya, mind a társkártya névre szól, és első használat előtt a kártya aktiválása szükséges. Emellett, a hátoldalon a kártyát a tulajdonosának aláírásával hitelesítenie kell.

A Pénztárszolgáltató a kártyabirtokos munkavállalókat most nyereményjátékra hívja. Azok az OTP SZÉP Kártya-birtokosok, akik 2013. február 19. éjfélig regisztrálnak az OTP SZÉP Kártya portálon keresztül, havonta - összesen 3 alkalommal - sorsoláson vesznek részt.

További cikkeink: