Hír

Szilvaillatú szaunázás, wellness Mórahalmon

Mórahalmon, az Erzsébet Fürdő szauna szeánszokkal várja a pihenni és megújulni vágyókat. A fürdő kiváló programot biztosít a wellness, a szauna és az élményfürdők szerelmeseinek. Legyen Ön is a vendégünk egy izzasztó, de kellemes élményre.

Különleges élményfürdő, pezsgőmedence és többféle szauna várja a fürdőzés és a szaunázás kedvelőit a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőben. Itt az országban egyedülálló módon, 11 kabinos szauna park áll rendekezésre. Lehetőség van különféle hőmérsékletű vagy páratartalmú, fürdőruhás vagy naturális szaunázásra. Az izzadás kedvelőit a fürdő földszinti szaunáiban képzett szauna-mesterek is várják. Március 8-tól pedig a vendégek szauna szeánszokon vehetnek részt.

A Csongrád megye déli csücskében található Mórahalom neves gyógyfürdő és szauna-centruma is belépett a SZÉP Kártya elfogadóhelyek körébe. 2012. március 13-tól az OTP és a K&H, március 15-től pedig az MKB SZÉP Kártya is használható a fürdőben. A szabadidő alszámla kerete kiváló lehetőséget biztosít a szauna és a wellness kedvelőinek, hogy minél több, különféle aromával dúsított szaunázási lehetőséget kipróbáljanak.

A fürdő szauna-mesterei a szauna szeánszok alkalmával gyógynövényekkel, olívaolajjal, szilvapálinkával, mézzel vagy fahéjas almával, valamint még többféle aromával teszik különlegessé a szaunázást.

A különféle frissítő és méregtelenítő szauna szeánszokon túl élményfürdő és további wellness szolgáltatások is várják a fürdőbe látogatókat. Masszázs-lehetőségeken túl, sportolási és fitnesz programokkal is sokat tehetünk egészségünk megóvása és kondíciónk megtartása érdekében.

További cikkeink: