Hír

SZIGET-elj SZÉP Kártyával!

A SZIGET belépője februártól már a Széchenyi pihenőkártya használatával is megvásárolható. A szabadidő, rekreáció alszámlára 75 ezer forint tölthető évente. Ebből kulturális rendezvények, egészségmegőrző szolgáltatások, valamint szálláshely-szolgáltatás is téríthető.

A közelmúltban Európa Legjobb Nagyfesztiváljának választott SZIGET Fesztivál idén már huszadik alkalommal kerül megrendezésre. A fesztiválkedvelők belépőjüket 2012. február közepétől SZÉP Kártya használatával is megválthatják.

A Széchenyi Pihenő Kártya többféle felhasználási módot biztosít a kártya tulajdonosának. A SZÉP Kártya szabadidő alszámlájáról ugyanis kulturális rendezvények, állatkerti, múzeumi és koncertbelépők, valamint egyes egészségmegőrző szolgáltatások, sőt szálláshely költségek is kiegyenlíthetőek. Ezt a lehetőséget ragadta meg sok más szolgáltató mellett a Sziget Szervezőiroda is.

A szervezők egyelőre a budapesti Klauzál téren található VOLT Boltban, a nyíregyházi Ticketline Jegyirodában, valamint a szegedi Csermák Hangszerüzletben várják a fesztiválra SZÉP Kártyával jegyet váltókat. Később még számos helyen nyílik lehetőség a fesztivál belépőjének az új cafeteria juttatással történő megvételére.

SZÉP Kártya elfogadóhelyek az ország egyre több pontján találhatóak, így érdemes utána nézni, hogy a szabadidős (rekreációs) kerettel milyen sokféle szolgáltatást lehet igénybe venni.

További cikkeink: