Hír

Szeptemberi SZÉP Kártya adatok

A szeptemberi statisztikai adatok azt mutatják, hogy a SZÉP Kártya három zsebe közül továbbra is a vendéglátás alszámla a legnépszerűbb. Egy hónap alatt több mint 4 milliárd forintnyi értékben költöttek a SzépKártya elfogadóhelyeken a kártyabirtokosok.

A SZÉP Kártya hónapról hónapra jobb statisztikai mutatókkal rendelkezik. A 2012. szeptember hónapra vonatkozó adatok szerint több mint 15 ezer új kártyaigénylés érkezett. A kártya alszámláira összesen feltöltött keret 56 milliárd forint fölött van, vagyis egy hónap alatt több mint 4 milliárd forintot utaltak a munkáltatók az utalványszámlákra.

Az elmúlt hónap költéseit megfigyelve elmondható, hogy a SzépKártya birtokosok kicsivel többet költöttek a plasztik kártya használatával, mint amennyit a munkáltatók a kártyára utaltak.

A három alszámla adataiból kiderül, hogy a vendéglátás alszámla továbbra is a legnépszerűbb, legnagyobb jelenlegi keretösszeggel rendelkező zseb. Szeptemberben több mint 2,5 milliárd forint érkezett az alszámlára összesen. Jelenleg több mint 30 milliárd forint a zsebbe feltöltött összeg, és közel húszmilliárdot fel is használtak a kártyabirtokosok.

A sort a szálláshely alszámla folytatja, amelyre az elmúlt hónapban majd 700 millió forintot utaltak a munkáltatók, és amelyből több mint 650 milliót költöttek a SZÉP Kártya elfogadóhelyeken a kártyabirtokosok.

A szabadidő, rekreáció zseb a szeptemberi adatok alapján összesen majd 8,5 milliárd forintos kerettel rendelkezett. Ez az augusztus végi adatokhoz képest több mint fél milliárd forint többletet jelent. A kártyabirtokosok a szabadidő alszámláról szeptember hónapban 450 millió forint összegben költöttek.

Címkék:
vendéglátás

További cikkeink: