Hír

SZÉP program a debreceni Virágkarnevál

Augusztus 16-20. között rendezik meg a Debreceni Virágkarnevált és a Hazai és Cseh Kézműves Sörök Fesztiválját. A városban bőséggel találhatóak SZÉP Kártya elfogadóhelyek, érdemes kihasználni a hosszú hétvégét és a rendezvényeket.

Az idei év sem telhet el az egyik leglátványosabb fesztivál, az augusztus 16-20. között megrendezésre kerülő Debreceni Virágkarnevál nélkül. A városban nagyon sok SZÉP Kártya elfogadóhelyen fizethetünk az utalványkártyával. A virágkocsik felvonulását pedig tetézi, hogy ugyanebben az időben rendezik szintén Debrecenben a Hazai és Cseh Kézműves Sörök Fesztiválját is.

Debrecen már önmagában véve gyönyörű város, látnivalókban gazdag. A Nagyerdei Kultúrpark és az Aquaticum is rengeteg szabadidős programot kínál a család minden tagjának.

A városban bőséggel állnak a rendelkezésünkre bármilyen árfekvésben szálláshelyek, így akár egy-egy éjszakára, akár a Virágkarnevál teljes időtartamára tervezzük a hosszú hétvégét, a SZÉP Kártya minden esetre hasznos útitárs.

Augusztus 20-án lesz lehetőség megcsodálni a felvonuló, és virágtengerrel feldíszített különleges kocsikat. Egészen biztos, hogy lenyűgöző kompozíciók, mesterművek bűvölik el idén is a rendezvényre kilátogatókat.

Akik pedig a debreceni Sörfesztivált célozzák meg elsősorban, azoknak is jó barátjuk lehet a SZÉP Kártya. Sörkülönlegességek, misszió a minőségi és felelős sörfogyasztásért, emellett igazi, kézműves sör-remekek várják a látogatókat, és oltják a vendégek szomját.

Érdemes ellátogatni ezen a hétvégén is Debrecenbe, mivel a cívisváros által rendezett minden program kiváló választás.

További cikkeink: