Hír

SZÉP premier a Fővárosi Nagycirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz új műsora Cirkusz a Javából! címmel március 24-től megtekinthető. A cirkuszi belépőjegy a K&H SZÉP Kártya szabadidő keretének terhére is megváltható. A produkciók felejthetetlen élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Cirkusz a Javából! Ez a Nagycirkusz új műsorának címe, kiváló budapesti program. A produkció premierjére 2012. március 24-én kerül sor, és a műsorszámokat egészen augusztus 26-ig láthatja a nagyérdemű publikum.

A Fővárosi Nagycirkusz új előadásain lélegzetelállító mutatványok, nagyfokú erőnlétet és ügyességet kívánó produkciók mellett a cirkuszba látogatók házi- és vadállatok számait is megtekinthetik. Az idomított állatok produkcióit a gyermekek és a felnőttek egyaránt szeretik. Az új műsorban hazai és nemzetközi előadóművészek által bemutatott tíz különleges produkciót láthatnak azok, akik jegyet váltanak az előadásra.

A cirkusz vezetősége elmondta, hogy újdonságként a jegypénztárnál 15 százalékos kedvezménnyel vásárolható diákjegy. A belépőjegyek váltására interneten, valamint elővételben is van lehetőség. Többféle utalvány, így a K&H SZÉP Kártya szabadidő kerete is használható a jegyvásárlásra. Csoportok részére a jegyekre 40 százalékos kedvezményre is van lehetőség.

A K&H SZÉP Kártya szabadidő keret sokféle módon felhasználható. A cirkuszi belépőjegyek mellett színházjegy, koncertjegy, vagy a Fővárosi Nagycirkusz szomszédságában található Fővárosi Állat- és Növénykert belépőjegye is megváltható. A SZÉP Kártya szabadidő kerete többek között szálláshely szolgáltatásra is igénybe vehető, így ha messzebbről érkeznek a cirkuszi mutatványok megtekintésére, a kártya segítségével szállás is foglalható.

Érdemes tehát egy hosszabb hétvégi programot tervezni cirkuszi műsorral, állatkerti sétával vagy akár egy fővárosi wellness hétvégével egybekötve.

További cikkeink: