Hír

SZÉP-Kártya szárazon és víz(b)en

A Magyar Turizmus Zrt. tovább erősíti a Széchenyi Pihenő Kártya belföldi turizmust erősítő szerepét. Legújabb kampányuk arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen sokféle felhasználást kínál a Szép Kártya. Érdemes kihasználni a folyamatosan bővülő lehetőségeket.

A SzépKártya megjelenése és ugrásszerű elterjedése nagymértékben segítette elő a belföldi utazások, a belföldi turizmus népszerűségének növekedését. A plasztikot egyre több munkáltató biztosítja béren kívüli juttatásként a dolgozói részére. Az utalványkártyával történő fizetés kényelmes és praktikus. A kártya használatával kapcsolatos módosítások pedig tovább erősítik a Pihenőkártya kedvező pozícióját.

A belföldi utazások során egyre több lehetőséggel találkozhatnak a SZÉP-Kártya tulajdonos munkavállalók. Az alszámlák felhasználása átjárhatóbb lett. A három zseb egyenlegéből már nem csak szállás-költségeket fedezhetünk, hanem a fürdők, strandok belépőjegyei is megválthatóak mindhárom keretből.

A Magyar Turizmus Zrt. tovább népszerűsíti a kártyahasználatot. Az augusztusi országos kampány keretében felhívják a figyelmet arra, hogy a belföldi úti célok, a SZÉP Kártya elfogadóhelyek egész évben elérhetőek a cafeteria elem segítségével. A társaság elsősorban a családok számára kínál kikapcsolódási lehetőségeket, kedvező pihenési helyszíneket országszerte.

Számos belföldi szálláshely és pihenőhely kínál akciós üdülési lehetőségeket, és népszerűek a gyógyfürdők és strandfürdők is. A SZÉP Kártya mellett szól az a 2013. július 1. óta életben lévő módosítás is, mely szerint a szálláshely által kínált egyéb, nem szállás típusú szolgáltatásokért is lehet a plasztik szállás alszámlájáról fizetni.

Az MT Zrt. tovább kampányol a hazai turizmusért, emellett a Széchenyi Pihenőkártya még több lehetőséget és programot tegyen elérhetővé a kártyabirtokosok és családtagjaik számára. Az úti célok között a vízparti szállások és programajánlatok mellett különféle túrázási lehetőség, falusi turizmus, gasztronómiai és borturizmus, valamint fesztiválok is találhatóak. A SZÉP Kártya szárazon és vízen, vízben egyaránt remek társ lehet arra, hogy bejárjuk az ország legszebb részeit az év minden szakában.

Címkék:
SZÉP Kártya

További cikkeink: