Hír

SZÉP Kártya házhozszállítás esetére

A Széchenyi Pihenőkártya vendéglátás alszámla nagy könnyebbséget nyújthat a mindennapok során. Egyre több szolgáltató teszi lehetővé, hogy a szépkártya házhozszállítás esetén is kényelmes fizetési lehetőség legyen.

A Széchenyi Pihenő Kártya vendéglátás alszámlája a mindennapok során is nagy segítséget nyújthat a kártyabirtokosnak, és az egész családnak. Az ételkiszállítással foglalkozó cégek többsége már csatlakozott a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Pizzériák, ételfutár szolgálatok, és a kiszállítást is vállaló vendéglők, éttermek teszik lehetővé ügyfeleiknek, hogy a SZÉP Kártya házhozszállítás esetén is alkalmas fizetőeszköz legyen.

Legyen szó a munkahelyi étkezés megoldásáról, vagy otthonra tervezett melegétel-rendelésről, a mobil POS terminálok segítségével már ilyen esetekben is fizethetünk a cafeteria keretből.

Az étel házhozszállítás már speciálisan összeállított diéták, különleges igények esetén is kérhető, így vegetáriánus étrendeket, szénhidrát-szegény, vagy másféle speciális diétákhoz alkalmazható, változatos ételeket fogyaszthatunk a SZÉP Kártya vendéglátás alszámla segítségével.

Egyre több pizzéria, valamint a gyorséttermi hálózatok is csatlakoztak a kártyaelfogadó szolgáltatók körébe, így országszerte sokfelé kóstolhatunk a Pihenő Kártyával, vagy a hozzá igényelhető társkártyával különféle finom ételeket.

A Szép-Kártya a hagyományos vendéglátóhelyeken és a házhozszállítás esetén túl máshol is felhasználható. A nagyáruházak (Tesco, Auchan, CBA) külön kasszával rendelkező grillpultjainál is fogyaszthatunk a plasztik segítségével.

További cikkeink: